I després

EL MES ESCULL NOU DELEGAT A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns 23 de maig, la coordinadora local de MES-Moviment d’Esquerres de Sant Feliu de Guíxols, ha celebrat una assemblea extraordinària per a escollir el nou delegat del partit i els integrants de la Permanent. En aquesta ocasió ens han acompanyat companys de Sant Coloma De Farners i Girona que han vingut a donar-nos el seu suport.
El nou delegat escollit per unanimitat és Pere Moreno Jiménez. Pere Moreno té cinquanta anys i és molt conegut a la ciutat per les seves col·laboracions en diferents entitats com la Creu Roja, l’Associació de Festes Ganxones, o la Coral Cypsella. No havia estat a cap partit polític fins que a les eleccions municipals del maig de 2015, Pere Albó el recluta per les llistes municipals del MES-Moviment d’Esquerres ocupant el lloc número 5 de la llista municipal.
També s’han escollit els membres de la Permanent que portaran les diferents secretaries del partit:
-Organització: Marc Mayor i Monago
-Acció Política: Josep Maria Sánchez i Navio
-Comunicació i Tresoreria: Anna Bigas i García
-Formació i Implementació: Manel Mayor i Lekuona
Pere Moreno, juntament amb el regidor Pere Albó, seran les dues cares visibles del MES-Moviment d’Esquerres a la ciutat. Tots dos, juntament amb els nous membres de la Permanent, amb la inestimable ajuda dels col·laboradors i simpatitzants tenen com a objectiu treballar fermament en benefici de la ciutat i donar a conèixer el projecte polític de MES-Moviment d’Esquerres, un projecte socialista, sobiranista i republicà.

DISCURS DE PRESENTACIÓ DE PERE MORENO
“Bona nit a tothom,
Primer de tot, us demanaré que em feu confiança, tot i saber de la meva poca experiència en aquests temes.
Acceptaré aquest repte sabent que podré comptar amb el vostre suport per dur endavant aquesta tasca, cosa que us agraeixo per endavant.
Fa poc més d’un any que vàrem aparèixer al panorama polític municipal, amb molts pocs mitjans (no ens enganyem, en aquest sentit estem igual), però amb molta il·lusió per engegar aquest projecte. Vàrem presentar una llista de candidats que va ser molt comentada entre els nostres conciutadans per la qualitat de les persones que la formaven, però malauradament això no es va veure traslladat a les urnes.
Portem un any de legislatura i no cal que comenti en aquests moments el que penso del equip de govern de la ciutat, tot i què, amb total seguretat coincidirem; tenim tres anys intensos per davant, tres anys per donar-nos a conèixer encara més entre els nostres veïns.
El nostre principal objectiu és realitzar una oposició responsable durant aquests anys, amb la finalitat de portar al nostre candidat de nou fins a l’alcaldia de la ciutat. Per assolir aquest objectiu, no n’hi haurà prou amb la feina que fa el nostre regidor, en Pere albó, als plens municipals, cal fer molta pedagogia del que son els nostres valors principals, no ho oblidem: socialisme, republicanisme i sobiranisme, i aquí és on més us demanaré la vostra ajuda.
Som socialistes, creiem fermament que el que és realment important son les persones, el seu benestar i el respecte als seus postulats, siguin del tipus que siguin.
Som republicans, entenent la república com quelcom més que la manera en que es tria el cap de l’Estat. Una república és un subjecte polític col·lectiu on el més important son la llibertat, la solidaritat, la igualtat d’oportunitats, la justícia social…
Som sobiranistes, el nostre petit i magnífic país ha de ser el que entre tots decidim que sigui. A les nostres files comptem amb membres amb tendències independentistes i amb idees federalistes, però ens uneix una particularitat, tots creiem que son les urnes les que ho han de decidir, s’ha de portar la democràcia a la seva màxima expressió.
I bé, no em vull allargar més, moltes gràcies per haver vingut i ara a votar”

El més llegit

I després