I després

12 NOTÍCIES + 12 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

SET DETINGUTS PER LA MORT DE JORDI COMAS
Continua oberta l’operació dels Mossos d’Esquadra per l’homicidi ara fa tres anys, de l’empresari i president de la patronal gironina FOEG Jordi Comas . Els Mossos d’Esquadra han detingut set persones per aquest cas, dues a Barcelona i les altres cinc al Baix Empordà.
Els detinguts pertanyen a una banda que actuava a l’Empordà i són d’origen marroquí i albanokosovar. A més, hi ha diverses ordres de recerca internacional d’altres implicats en el cas. El crim de l’empresari, de 67 anys, va tenir lloc la nit del 18 de novembre del 2012, quan tres encaputxats van assaltar la casa de Comas a Platja d’Aro. En els van lligar de mans i peus i l’empresariva morir asfixiat després que li van posar un mocador a la boca perquè no cridés.

500 COMAS

 

ARXIVADA DENUNCIA D’UN POLICIA DE SFG CONTRA EL REGIDOR I EL SEU CAP
L’Audiència de Girona ha confirmat l’arxiu de les diligències prèvies que el jutjat d’instrucció número 1 de Sant Feliu de Guíxols va obrir arran d’una denúncia penal que un agent de la Policia Local de la localitat baixempordanesa va presentar contra l’anterior regidor del cos, Francisco Cárdenas; el cap de la policia Josep Miñarro; el que va ser el segon comandament Albert Brunet; un altre agent amb qui el denunciant es va disputar una plaça de caporal; l’anterior alcalde Joan Alfons Albó; i el secretari municipal. Més informació al Diari de Girona: http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2016/05/24/arxivada-denuncia-dun-policia-sant/784842.html

500 POLICIA

 

OBERTES LES PREINSCRIPCIONS A L’INSTITUT SANT FELIU
L’institut Sant Feliu de Guíxols informa que tancades el passat dimecres les preinscripcions de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà, des d’aquest dijous, 26 de maig, fins el dimecres 1 de juny resten obertes les dels cicles formatius de grau superior:
-Administració i finances en DUAL
-Gestió de vendes en espais comercials en DUAL
-Educació infantil

500 IES

 

CARME PICAS AL “TAPIAS VARIADES” DE CATALUNYA RÀDIO
El passat cap de setmana la xef del Restaurant El Ginjoler, del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, Carme Picas, va participar la setmana passada en l’espai “Tapias variades” de Catalunya Ràdio promocionant la cuina del Peix Blau Ganxó coincidint amb l’inici de la campanya que simultàniament es presentava al públic en els Jardins Juli Garreta.
En el post al Facebook publicat pels responsables del programa “El suplement” s’apuntava: “La Carme Picas de El Ginjoler de Sant Feliu de Guíxols, tota una especialista en peix blau. Recomana menjar sardines, verat i seitó i deixar de banda el salmó”.

500 PICAS

 

CONCERT DE PRIMAVERA DE LA CORAL CYPSELLA
Aquest dissabte, 28 de maig a les 20:45 h. a la parròquia Mare de Déu dels Àngels del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, Concert de Primavera a càrrec de la Coral Cypsella dirigida per Visi Díaz. L’accés és gratuït.
Organitza: Coral Cypsella. Col·laboren: Parròquia del Monestir de Sant Feliu de Guíxols i la Federació Catalana d’Entitats Corals.

500 cypsella

 

ASSEMBLEA CIUTADANA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER
Aquest divendres, 27 de maig a les 19h., a la biblioteca municipal, Guíxols des del carrer-Entesa organitza una assemblea ciutadana oberta a tothom “per retre comptes” de la tasca feta des de les eleccions del maig passat, què han votat, les mocions, preguntes i propostes i els projectes del futur.
El regidor Jordi Lloveras, explicarà la seva tasca, respondrà a les qüestions que l’assemblea vulgui plantejar, farà referència a les actuacions polítiques, com es financen, els ingressos i els objectius que els mouen.

500 GUIXOLS CARRER

 

ORIOL BUSQUETS, UN GANXÓ EN LA SELECCIÓ ESPANYOLA SUB-17
Un dels jugadors formats a l’Escola de Futbol Sant Feliu, l’Oriol Busquets fou un dels components de la selecció espanyola Sub-17 de futbol que fa uns dies va jugar la final de l’Eurocopa Azerbaijan 2016 amb el número 6 a l’esquena.
El migcampista ganxó va jugar tots els minuts i també va marcar el seu penal a la tanda, després de l’empat a 1 gols amb què va acabar el partit, que finalment va guanyar Portugal imposant-se a la selecció de Santi Denia.
Oriol Busquets, de 16 anys, és una de les promeses de La Masia, del futbol espanyol i europeu que milita en el juvenil A del Futbol Club Barcelona que l’ha renovat per tres anys després de l’interès de diversos clubs europeus.

500 ORIOL

 

CALENDARI I EMPLAÇAMENTS DE LA DEIXALLERIA MÒBIL
L’àrea de l’Àrea de Neteja Urbana de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols recorda que la Deixalleria Mòbil, continua rotant per cinc emplaçaments de la ciutat: Plaça Ceuta, Rambla Generalitat, Plaça Miquel Murlà, Passeig del Mar i Escola Gaziel-Plaça Rosselló, els dimecres de cada semana i s’està dos dimecres seguits a cadascun dels espais de 10 a 13 h i de 16 a 18 h. Els dos propers dimecres estarà a la Plaça Ceuta.
La seva funció és acostar periòdicament aquesta rèplica de petit format a les persones que no es poden desplaçar fins la deixalleria, situada a Vilartagues, per tal que puguin desprendre’s del material de rebuig que no s’admet en els contenidors convencionals de la via pública.
CALENDARI D. MÒBIL 2016

500-DEIXALLERIA (1)

 

EXPOSICIÓ DELS 30 ANYS DE LA DIADA DE LA VELA LLATINA
Fins aquest diumenge es pot visitar al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols l’exposició commemorativa dels 30 anys de la primera Diada de la Vela Llatina que s’ha vingut celebrant en molts pobles del litoral, entre ells Sant Feliu.
Per a Sant Feliu estava prevista una vistosa sortida tant per la badia com per fora del port el dissabte 21 de maig amb motiu de la fira marinera però el fort vent de garbí va aconsellar no realitzar-la i només uns pocs vaixells s’hi varen arriscar per l’interior de la badia.
500 VELA

 

MICROESPAI DE CREU ROJA SANT FELIU-VALL D’ARO
L’obra social i les tasques que realitza l’ONG a Sant Feliu i la Vall d’Aro formen part del contingut el quart dels microespais mensuals de Creu Roja Joventut Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro corresponent a aquest dissabte i diumenge a les 9:30 h.
Arribar amb el seu treball, i especialment amb el dels voluntaris, columna vertebral de l’entitat, on les administracions no arriben, es un dels grans reptes als quals fan referència en la seva intervenció: GUIÓ

500 CREU ROJA

 

SANT FELIU EN L’ITINERARI DE LA MARXA CICLOTURISTA DELS BOMBERS
Sant Feliu de Guíxols va formar part de la 29ena edició de la marxa cicloturista per etapes (del 23 al 27 de maig) reservada només per a bombers de tota Espanya, Andorra i sud de França. Amb quatre etapes de poc més de 100 km cadascuna i amb un total de participants aproximat de 120 ciclistes, recorren 375 Km.
A més de proves com aquesta, des de fa anys, es poden veure equips de tota Europa que fan la seva posada a punt de cara a la temporada competitiva d’estiu per les carreteres de la costa, a més de l’increment de cicloturismes que arribesn fins a Sant Feliu tant per carretera com a través de la Via Verda.

500 BOMBERS

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte 28 de maig
Camp de Futbol “Josep Suñer”
E.F. Sant Feliu
10,00h. Aleví C – Monells
11,00h. Aleví A – Racing Blanenc
11,20h. Benjamí B – Base roses
16,00h. Cadet B – Vilamalla
19,00h. Infantil B – Congleston

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
26è Torneig de l’Amistat
Prebenjamí 2009
D’11,00h. a 17,30 h.

Diumenge 29 de maig
Camp de Futbol “Josep Suñer”

10,30h. EF Sant Feliu Infantil B – Hall Cross
12,30 h. EF Sant Feliu Infantil A – Racing Blanenc
17,00h. AD Guíxols A – Palafolls

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
26è Torneig de l’Amistat

Prebenjamí 2008
Equips: E.F Sant Feliu A i B ; FC Palafrugell; RCD Espanyol,
EF Gironès ; ATL Bisbalenc ; EF Bosc de Tosca ; CE Farners
CF Peralada
Partits de 11,00 h a 14,00 h. I de 15,30 h. a 18,00 h.
Entrega trofeus: 18,00 h.

 

500 ESCOLA

 

 

 

El més llegit

I després