Des de fa tres anys la Generalitat de Catalunya impulsa una setmana d’activitats relacionades amb l’alimentació ecològica en totes les vessants. Aquest any la setmana va començar el dia 20 de maig i acabarà el diumenge dia 29.
Sant Feliu de Guíxols estarà present per segona vegada en aquesta celebració del menjar més compromès i més respectuós amb la terra i el medi. La cooperativa de consum ecològic La Manduca, que aplega socis i sòcies de la ciutat i d’altres municipis propers, ha organitzat una trobada a la Rambla Vidal per donar a conèixer les tècniques per muntar un hort urbà a la terrassa, al jardí  o al balcó de cadascú i també les possibilitats de donar nova vida a productes que massa sovint es llencen pensant que no valen res.
Aquestes dues activitats es faran a la Rambla Vidal el dissabte dia 28 a partir de les 11 del matí. El taller de reciclatge de materials està pensat perquè els més petits aprenguin i ensenyen als més grans i mentrestant es desenvoluparà el taller per muntar l’hort urbà.
L’any passat La Manduca va oferir el taller d’hort urbà a la plaça del Puig, quan encara es feia el mercat de productes ecològics. Aquesta activitat es va complementar amb una xerrada del sobre el significat i el valor de la producció ecològica.