I després

EL TEST TANCA EL GUÍXOLS ESCENA DE PRIMAVERA

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 28 de maig a les 21 h. al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols la Companyia Magnètica produccions representa l’obra “El test”, de Jordi Vallejo, dirigida per Cristina Clemente i interpretada per David Bagés, Dolo Beltrán, Mima Riera i David Vert.
Què escollirieu? 100 mil euros ara mateix, o 1 milió d’aquí a deu anys? Així de simple, així de difícil.
Aquest és el dilema al que s’enfronten l’Hèctor i la Paula —un matrimoni amb problemes econòmics— quan el Toni, un bon amic de la parella, els planteja el test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seva actual companya, una psicòloga molt exitosa i mediàtica.
La decisió que ha de prendre el nostre matrimoni sembla ben senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l’instant, o esperar deu interminables anys per guanyar deu cops més. El que comença sent un supòsit teòric, un simple test de personalitat, anirà poc a poc despullant les personalitats i els secrets més profunds dels nostres personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, els empenyerà a prendre una decisió que els canviarà la vida. Qui sap si per sempre.
Entrada general: 20€ / Entrada reduïda: 16€.

 

El més llegit

I després