I després

Bona rebuda de la proposta de l’àrea de Turisme de compartir gravacions de paratges guixolencs

El projecte, basat a publicar gairebé a diari vídeos de paisatges de la ciutat a través de les xarxes socials, es va posar en marxa ara fa una setmana i mitja, i les filmacions acumulen ja milers de visualitzacions. La regidora de Turisme, Núria Cucharero, fa una crida a què tothom, des de casa seva, publiqui vídeos dels carrers i paisatges de la ciutat guixolenca.

Compartiu aquesta història

L’última iniciativa del departament de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha tingut una molt bona acollida entre els usuaris d’Internet. El projecte, basat a publicar gairebé a diari vídeos de paisatges de la ciutat a través de les xarxes socials, es va posar en marxa ara fa una setmana i mitja. Per a fer-se’n una idea, el dimarts 7 d’abril, per exemple, es va publicar a les xarxes de l’àrea de Turisme una gravació des de l’ermita de Sant Elm. A dia d’avui, dissabte 11 d’abril, el vídeo en qüestió acumula ja 3.800 visualitzacions a Facebook i 1.500 a Instagram.

I és que respirar l’aire de mar, passejar per l’Ardenya o sentir trencar les onades a Rius i Calvet són alguns dels moments del dia a dia que tot ganxó pot trobar a faltar. Per tal de posar-hi remei en la mesura del possible, Turisme va encetar aquesta iniciativa pe mitjà de la qual publiquen gairebé a diari vídeos de paisatges de la ciutat, filmacions de no més d’un minut que graven agents de Protecció Civil mentre fan rondes de vigilància perquè ningú se salti el confinament.

Fins a dia d’avui s’ha publicat una desena de gravacions, que incloïen vistes de la platja de Sant Pol, l’ermita de Sant Amanç o el port filmat des de l’edifici de Salvament, entre d’altres. Per tal d’accedir-hi teniu l’opció Facebook entrant a facebook.com/guixols o bé Instagram, seguint el compte @guixolsturisme.


La regidora de Turisme fa una crida a compartir més vídeos per xarxes

L’àrea de Turisme fa una crida acompartir a través de xarxes socials imatges i vídeos de Sant Feliu que s’enregistrin, això sí, des dels domicilis particulars dels habitants de la ciutat. “Animem a tothom a què ens ensenyin quin és el paisatge que veuen des de casa seva“, ha comentat aquest matí Núria Cucharero, regidora de Turisme del consistori ganxó, a l’informatiu matinal de Ràdio Sant Feliu sobre el coronavirus.

“Hi ha molta gent que de ben segur té bones vistes de la nostra població, amb perspectives que a tots ens agradarà veure“, ha dit Cucharero. La també regidora d’Esdeveniments de Ciutat ha afegit que “serà interessant veure, també, imatges gravades des de domicilis que només enfoquin els carrers de la ciutat”. En altres paraules, doncs, Cucharero ha vingut a dir que tots els vídeos són benvinguts.

El més llegit

I després