Respirar l’aire de mar, passejar per l’Ardenya o sentir trencar les onades a Rius i Calvet són alguns dels moments del dia a dia que tot ganxó troba a faltar. Per tal de remeiar-ho –en la mesura del possible-, fa una setmana que les pàgines de Facebook i Instagram de l’àrea de Turisme del consistori publiquen gairebé diàriament vídeos de paisatges de la ciutat. Filmacions que no sobrepassen el minut de durada i que graven agents de Protecció Civil mentre fan rondes de vigilància pels carrers de Sant Feliu de Guíxols.

Fins a dia d’avui s’ha publicat una mitja dotzena de gravacions, que incloïen vistes de la platja de Sant Pol, l’ermita de Sant Elm o la volta de l’Ametller. La iniciativa està tenint una molt bona acollida per part del públic, i els vídeos acumulen ja milers de visualitzacions.

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, reconeix que “a banda de les persones que estimem, el que trobem a faltar aquests dies són sobretot els paisatges de la nostra ciutat”. Per això Cucharero agraeix als agents de Protecció Civil que “ens portin a casa quasi cada dia un petit vídeo dels nostres indrets”.

Per a accedir a les filmacions en qüestió teniu l’opció de fer-ho per Facebook (facebook.com/guixols) o bé a través d’Instagram, seguint el compte @guixolsturisme. Potser només són 30 segons de gravació, però de ben segur que faran més amè i agradable el confinament.