I després

L’àrea de Turisme del consistori guixolenc publica vídeos de paisatges de Sant Feliu per fer el confinament més agradable

Respirar l’aire de mar, passejar per l’Ardenya o sentir trencar les onades a Rius i Calvet són alguns dels moments del dia a dia que tot ganxó troba a faltar. Per tal de remeiar-ho, fa una setmana que les pàgines de Facebook i Instagram de l’àrea de Turisme del consistori publiquen vídeos de paisatges de la ciutat, filmacions que graven agents de Protecció Civil.

Compartiu aquesta història

Respirar l’aire de mar, passejar per l’Ardenya o sentir trencar les onades a Rius i Calvet són alguns dels moments del dia a dia que tot ganxó troba a faltar. Per tal de remeiar-ho –en la mesura del possible-, fa una setmana que les pàgines de Facebook i Instagram de l’àrea de Turisme del consistori publiquen gairebé diàriament vídeos de paisatges de la ciutat. Filmacions que no sobrepassen el minut de durada i que graven agents de Protecció Civil mentre fan rondes de vigilància pels carrers de Sant Feliu de Guíxols.

Fins a dia d’avui s’ha publicat una mitja dotzena de gravacions, que incloïen vistes de la platja de Sant Pol, l’ermita de Sant Elm o la volta de l’Ametller. La iniciativa està tenint una molt bona acollida per part del públic, i els vídeos acumulen ja milers de visualitzacions.

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, reconeix que “a banda de les persones que estimem, el que trobem a faltar aquests dies són sobretot els paisatges de la nostra ciutat”. Per això Cucharero agraeix als agents de Protecció Civil que “ens portin a casa quasi cada dia un petit vídeo dels nostres indrets”.

Per a accedir a les filmacions en qüestió teniu l’opció de fer-ho per Facebook (facebook.com/guixols) o bé a través d’Instagram, seguint el compte @guixolsturisme. Potser només són 30 segons de gravació, però de ben segur que faran més amè i agradable el confinament.

El més llegit

I després