I després

BIRRACAT, DISSABTE AL PORTALET

Compartiu aquesta història

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i de l’Associació de Comerciants, el proper dissabte, 14 de desembre se celebrarà a la Rambla Portalet de Sant Feliu de Guíxols el BirraCat, la fira de la cervesa artesana en la qual diversos cervesers del país exposaran i oferiran tastos del seu producte.
En la fira, que restarà oberta durant tot el dia, el preu dels tastos serà de 2.50€ per un tast a escollir + canya també a escollir .
Aquests tastos estaran confeccionats per els bars participants, que són: Hot Dog, El Celler Triton, La Marquesina i el Chic Bar. El preu de les cerveses dels participants es lliure, per tant pot tenir alguna petita variació en funció del productor.
Els cerversers participants són els següents: Cerveses d’autor La Brava, La Mataró, Cervesart, Cerverus, Tribal, Birra 08, La Mola, Birrasartesanas, La Selvaseria, Ausesken, i La Pirata.
D’un temps ençà la cervesa catalana s’ha convertit en un referent a nivell nacional i internacional. Gaudir de les seves varietats és una pràctica obligada per a tot amant de l’amarg llúpol, mentre que per a aquells no iniciats, és tot un descobriment. Amb tot, la irrupció de productors de cervesa artesana, en els últims anys, ha proporcionat una major varietat i qualitat.
La cervesa és un producte molt regional, així com cada país compta amb cerveses pròpies, també ocorre en àrees més petites com és el cas de les diferents regions de l’Estat. Catalunya ocupa el primer lloc quant a marques cerveseres algunes molt conegudes fins i tot a nivell mundial, altres més locals i una infinitat de cerveses artesanals que lluny dels circuits comercials es donen a conèixer en esdeveniments com el del dissabte a Sant Feliu o a través de la xarxa.

El més llegit

I després