I després

ES CREMA 1 HECTÀREA DE BOSC A SFG

Compartiu aquesta història

La passada matinada s’ha produït un incendi dins del terme municipal de Sant Feliu de Guíxols, a prop de la Cala del Vigatà, en una zona boscosa amb grans desnivells i de difícil accés que ha complicat la tasca dels Bombers de la Generalitat que hi han desplaçat 12 dotacions per tal de controlar-lo.
El foc, empès per algunes ratxes de vent, ha afectat a una àrea aproximada d’una hectàrea i encara no s’ha pogut determinar les causes que varen provocar el sinistre pels volts de 2/4 de 9 del vespre.
A més dels bombers, també s’hi varen desplaçar els voluntaris de Protecció Civil de Sant Feliu i efectius de la Policia Local per fer front a les flames que, segons informen, provenien de quatre focus diferents, la qual cosa, entre altres, va plantejar la hipòtesi que hagués estat provocat en una zona molt densa de bosc.
Sortosament, l’eficient intervenció dels bombers, va propiciar amb força dificultats per l’accés al terreny, el seu control i extinció.
Malgrat tot els equips s’han mantingut a la zona per evitar un probable revifament, taques que han continuat durant el matí d’aquest dimecres tant per assegurar la seva extinció definitiva com per esbrina les causes que l’han provocat.

INCENDI FACE

 

El més llegit

I després