ACTIVITATS A LA BIBLIOTECA
Aquest divendres, a 2/4 de 8 del vespre, a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, presentació d’un interessant assaig de l’escriptora Carme Lafay, un llibre que no ens parla només de la crisi sinó de les seves possibles solucions analitzades amb rigor i seriositat pels millors especialistes.
També a la biblioteca, el dissabte, 8 de juny, a partir de les 12 del migdia, explicada de contes en anglès per a nens i nenes de 2 a 6 anys. Eva Vila, de l’escola d’anglès Helen Doron, explicarà el conte “Jack and Jill”, En Jack i la Jill.
CIENTÍFICS GANXONS AL MUSEU D’HISTÒRIA
Aquest divendres, 7 de juny, a  2/4 de 8 del vespre tindrà lloc al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols la tercera i darrera conferència de l’actual edició del cicle “Científics ganxons a càrrec de Víctor Pascual Ayats, geògraf i analista programador a l’Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).
“Els nous mapes a Internet” és el títol de la conferència que mostrarà les noves formes d’accedir, explotar i millorar la informació geogràfica. Víctor Pascual explicarà la seva feina a l’ICC, amb la connexió remota de servidors de mapes i la creació i visualització de mapes amb les noves eines tecnològiques. La gran majoria de captures i imatges que es mostaran seran de mapes de Sant Feliu i així podrem veure com es pot extreure la màxima informació de la nostra ciutat.
BLUES A CAFÈ RAMBLA
Aquest divendres, entre les 21:30 h. i les 23:30 h. Blues en viu al Cafè Rambla amb H&B. Accés gratuït.
BASKET, TORNEIG D’ESTIU MEMORIAL TOMÀS UBACH
Aquest dissabte, de 9:00 h. a 13:30 h. i de 16:30 h. a 21:30 h. i diumenge de 9:00 h. a 14:00 h. se celebrarà, al pavelló de La Corxera el I Torneig d’Estiu de categoria cadet masculí, Memorial Tomàs Ubach del Campo, amb la participació dels següents equips: CE Onyar, CD Salt “A”, CB Sant Feliu “A”, FD Cassanenc “D”, CE Vilafant, FD Cassanenc “A”, CB Salt “B” i CB Sant Feliu “B”.
Organitza el Club Bàsquet Sant Feliu amb el suport de l’Ajuntament de la Ciutat.
També s’nuncia l’Assemblea General de Socis pel dia 14 de juny a les 20:30 h. al pavelló de La Corxera amb el següent ordre del dia:
1 Lectura i aprovació de l’acta anterior. 2 Balanç esportiu i econòmic de la temporada 2012-2013. 3 Previsions per la temporada 2013-2014. 4 Precs i preguntes.
Acabada l’assemblea es procedirà al lliurament de trofeus als jugadors més destacats de cada equip.
XIV TROBADA GEGANTERA A SANT FELIU
Aquest dissabte, 8 de juny, se celebrarà la XIV Trobada Gegantera de Sant Feliu de Guíxols que s’iniciarà a les 6 de la tarda amb una plantada de gegants al Parc de Miquel Murlà. A les 7, Cercavila pels carrers del centre ciutat: Parc Miquel Murlà, Luchana, Santa Margarida, Sant Ramon, Rambla Portalet, Passeig del Mar, Rambla Vidal, Clavé, Plaça Mercat, Goula, Hospital i Plaça Monestir.
Hi participaran les colles de Sant Feliu de Guíxols, Vallgorguina, Vacarisses, Les Borges Blanques, Lliçà de Vall, Calonge, Sant Joan de les Abadesses, Sabadell Bescanó i Moià.
ROCK A LA GOLETA
Dissabte 8 de juny, a les 23:00 h al bar La Goleta, concert amb “Aroma canalla” i “Las pesadillas de Alícia” (el millor rock palafrugellenc) – Entrada Gratuïta – .
TEATRE SOLIDARI AL CE MONTCLAR
Aquest dissabte, 8 de juny , a les 10 de la nit, al teatre del Centre Excursionista Montclar (Campmany, 100), es representa l’obra “Remenant els boscos” de nit, intrerpretada per Kissima Sillah i Janot Carbonell. La recaptació es destinarà íntegrament a projectes de la coordinadora Llagostera Solidària
JORNADA INTERNACIONAL D’INTERCANVI CULTURAL
Aquest diumenge, 9 de juny, entre les 10:00 i les 13:00 hores, als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols, se celebrarà la V Jornada Internacional d’Intercanvi Cultural.
També es farà l’entrega de premis del concurs fotogràfic “Dones Ganxones, Dones del Món”. Les actuacions començaran a les 11:30 h.
EXPO NÚRIA PIQUERAS A L’AJUNTAMENT
Fins el 16 de juny, al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu, exposició de l’artista Núria Piqueras sota l’enunciat “Deconstrucció”, una proposta del deconstructivisme que es va perfilar com un desafiament per al discurs del model, no tant sols en la pintura i la filosofia sinó també en altres àrees del coneixement com la literatura, la teologia, la pedagogia, la música i l’arquitectura d’allò que tenim construït, deconstruim i fem com l’au Fenix: ressorgir.
* El vernissatge d’inauguració se celebra aquest dissabte a les 6 de la tarda.