Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra del sector de trànsit de Sant Feliu de Guíxols van imputar el dia 30 de maig, un home de 44 anys, veí de Castell-Platja d’Aro i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.
Cap a un quart de set de la tarda, una patrulla de trànsit circulava per la C-65, al terme municipal de Santa Cristina d’Aro, i van detectar un vehicle que estava fent un gir en un lloc prohibit.
En aturar el cotxe, els mossos van observar que el seu conductor podria anar sota els efectes de begudes alcohòliques. Per això, li van fer la prova de l’alcohol i van constatar que l’home donava un resultat positiu d’1.04 mg/l en aire expirat, més de quatre vegades per sobre del màxim permès, que és de 0.25 mg/l.
Es dóna la circumstància que a l’home, ja se li havia imputat un altre delicte per conduir sota els efectes de l’alcohol, el dia 13 de maig, a Palamós, en aquella ocasió va donar 0.91 mg/l en aire expirat i de resultes d’aquest fet, el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal, li havia retirat el permís de conduir.
El conductor, que va ser denunciat per la infracció de trànsit, se li van imputar dos delictes contra la seguretat viària, un per conduir amb el permís retirat judicialment i l’altre per conduir amb una taxa d’alcohol penalment punible.
Els mossos el van citar per tal de comparèixer davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.