I després

Bandera Blava a SFG per la platja del davant, la de Sant Pol i 26 més a Girona

Compartiu aquesta història

A la demarcació de Girona han estat guardonades 28 platges i 8 ports esportius d’un total de 13 municipis. Girona aconsegueix dues distincions més que el 2010, una per a una platja i una per a un port esportiu. El jurat també destaca el Camí de Ronda de Torre Valentina de Calonge com a camí litoral educatiu. En total optaven als guardons 29 platges.

També les del Davant i Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols; les de La Mar Menuda i Gran de Tossa de Mar; les de Lloret, Fenals, Santa Cristina i Sa Boadella de Lloret de Mar; i les de Blanes, Sabanell i Sant Francesc de Blanes.

L’han recuperat després d’haver-la perdut Santa Cristina de Lloret de Mar. Sant Antoni de Calonge també obté una distinció temàtica en matèria d’accessibilitat, mentre que La Marina de Palamós un guardó d’educació ambiental.

En concret les platges de la demarcació de Girona guardonades són la Platja Gran de Portbou; les de Grifeu i del Port de Llançà; la del Port de la Selva; la d’Empuriabrava de Castelló d’Empúries; la Cala Montgró de Torroella de Montgrí; la de Tamariu, Canadell i Llafranc de Palafrugell; La fosca de Palamós; les d’Es Monestir, Torre Valentina i Cala Cristus-Ses Torretes de Sant Antoni de Calonge i la Cala Rovira, la de Platja d’Aró i Sa Conca de Castell-Platja d’Aro.

A Catalunya l’han aconseguit 86 platges i a l’Estat 511, una distinció concedida per un jurat internacional format entre altres per la Fundació d’Educació Ambiental i les Agències de les Nacions Unides per al Medi Ambient i per al Turisme.

El més llegit

I després