I després

Baixa l’atur a Sant Feliu per segon mes consecutiu

Compartiu aquesta història

En el darrer mes de març 44 persones han trobat feina a la ciutat, cosa que permet rebaixar de nou les llistes d’aturats a Sant Feliu fins a les 953 persones.

Si comparem aquest mes de març amb el de l’any passat, ara hi ha 160 persones menys sense feina a la nostra localitat, confirmant així la tendència de reducció de l’atur interanual.

De fet, feia 15 anys que la nostra ciutat no presentava unes dades per sota del miler d’aturats en un mes de març. L’esclat de la crisi econòmica de finals dels 2000 va fer arribar la xifra d’aturats als més de 2.100 a Sant Feliu en un mes de març, més del doble del nombre que hi ha actualment.

El fet que la setmana Santa caigui a principis d’abril ha animat les contractacions especialment al sector serveis per tal d’encarar l’inici de la temporada turística. Això s’ha traduït en rebaixa del nombre de desocupats a gairebé tota la comarca.

Al Baix Empordà han trobat feina en l’últim mes 280 persones i actualment hi ha entorn els 4800 desocupats a la nostra comarca.

Sant Feliu continua sent la ciutat amb un nombre absolut més alt d’aturats, seguit de prop per Palafrugell i Palamós. Aquestes tres localitats sumen més de la meitat dels desocupats del Baix Empordà.

 

 

Evolució de l’atur al mes de març a Sant Feliu

El més llegit

I després