I després

Sant Feliu es prepara per la segona edició del LumLab

Compartiu aquesta història

Coincidint amb els dies festius de la Setmana Santa, aquest divendres arrenca una nova edició del Festival de la Llum de Sant Feliu de Guíxols.

El LumLab presenta 8 propostes artístiques basades amb la llum i els colors, tant en espais interiors com en exteriors, arreu del centre de la ciutat.

Tot i que fer la visita als espais del LumLab és totalment lliure, l’organització proposa un recorregut que permetrà veure les propostes permanents del certamen. Un itinerari que comença al teatre amb la proposta de Xavi Bové i el Lunar Oscillations. Es recomana prendre després el carrer Hospital, on es podran veure les propostes de Mascanada6, la de l’artista local Gerard Mas dins el Creativa’t, i el Caos de la cadira, al carreró de Sant Joan.

La resta de propostes es concentren a la façana marítima de la ciutat. Al Casino de la Constància es veurà el projecte Univers de Xavi Lloses , mentre que a la platja s’hi instal·larà la proposta Mar de Corall, que evolucionarà cada dia amb la participació dels visitants i l’Escull LumLamb des del port.

Totes aquestes propostes tenen diferents horaris d’exhibició segons si estan a l’interior o a l’exterior i els podeu consultar al web del festival lumlab.cat

Segons la tècnica de cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu, Montse Barniol, aquesta segona edició ha quedat molt rodona ja que les instal·lacions tenen una coherència entre elles.

La vuitena proposta és la inaugural, que només es veurà divendres al vespre, amb la participació d’una trentena de barques a la platja del centre. Serà un espectacle únic dissenyat per Nueveojos, els mateixos que ja van preparar la inaugural de l’any passat i amb la col·laboració del Club Nàutic, de El Fortí i del Llop de Mar.

Les propostes són totes gratuïtes i estaran obertes dins diumenge.

El més llegit

I després