L’Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols ha enviat una circular als socis anunciant un dels espectacles que conformen la programació del Guíxols Escena de Tardor  i una audició al migdia, diada de celebració de l’aniversari de l’entitat:

“La celebració del 58è aniversari de l’Agrupació Amics de la Sardana de la Diada del Soci aquest any tindrà lloc el dia 12 de novembre amb la programació de dos actes, patrocinats per l’Ajuntament de la ciutat. Gaudirem d’una audició at migdia i d’un concert a la tarda amb peces especials.

Un any més, la cobla Jovenívola de Sabadell serà l’encarregada de delectar-nos amb un concert diferent on es podran escoltar sardanes de coneguts compositors, amb alguna de pràcticament inèdita, intercalades amb texts del nostre insigne escriptor Agustí Calvet “Gaziel”, un concert confeccionat expressament per a la nostra ciutat.

Així doncs:

-Audició de sardanes, a les 12 del migdia, al Passeig dels Guíxols
-Concert amb la cobla Jovenívola de Sabadell, emmarcat dins la programació del Guíxols Escena, a les 6 de la tarda, al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Narrador: Valentí Maymó. Presentador: Joan Teixidor.

En aquest concert, creat a mitges per la Jovenívola de Sabadell i l’Agrupació Amics de la Sardana, el nostre particular “Gaziel”, el rapsode Valentí Maymó, ens explicarà com era el Sant Feliu d’abans viscut per Agustí Calvet i que tant bé va saber explicar en el seu llibre “Sant Feliu de la Costa Brava”.

L’entrada per a jubilats i socis serà de 5 euros prèvia presentació de la butlleta adjunta, i per a no socis, de 10 euros. Els tiquets es poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme o a la taquilla del teatre una hora abans de l’espectacle. En acabar el concert, s’oferirà el ja tradicional refrigeri consistent en copa de cava i l’esplèndid assortiment de pastes. Tindrem també a disposició participacions de loteria de “La Grossa”.