I després

Associacions esportives de SFG donaran suport a la Intermon Oxfam Trailwalker

Compartiu aquesta història

Com ja havia informat la nostra emissora, els dies 5 i 6 de maig Sant Feliu acollirà un esdeveniment solidari i esportiu que té una gran participació així com una gran difusió: la Intermon Oxfam Trailwalker 2012.

Des del propi web oficial ja estan divulgant informació de la prova per tal d’atraure participants que han de formar equips de 4 persones, fer una aportació total de 1.500 € i arribar al límit de 300 equips (1.200 participants). Aquests donatius es destinaran als projectes de desenvolupament que Intermón Oxfam du a terme a més 40 països extremadament necessitats.

L’organització anuncia des d’Internet: La vía verde del “Pirineo- Costa Brava” como bien indica su nombre guarda un equilibrio entre montaña y mar. Se trata de una ruta que transcurre por parajes de gran importancia paisajística, ecológica y cultural. Se inicia en la Zona Volcánica de la Garrotxa, siempre siguiendo el recorrido del antiguo tren de vía estrecha. Se trata de un recorrido pensado para los amantes del senderismo, que transcurre por paisajes boscosos de montaña para poco a poco ir descendiendo hasta ir a parar a la costa que baña la población de Sant Feliu de Guíxols, cuna del topónimo “Costa Brava”.

La marxa començarà el 5 de maig de 2012 a Olot i acabarà a Sant Feliu de Guíxols. Els primers equips arribaran el mateix dia 5 i el gruix durant la nit i tot el dia 6 (diumenge) a la zona del Tinglado.

Per aquesta raó, des de l’Ajuntament, la regidora d’Esports, Magda Lupiáñez comentava a la nostra emissora que per estar a l’alçada de la prova necessitarem la col·laboració de les entitats locals ja sigui organitzant activitats complementàries o bé col·laborant voluntàriament en algunes de les tasques de suport que un esdeveniment d’aquestes dimensions requereix. I és per això que hem convocat una reunió, de moment amb les entitats esportives, el dia 17 de gener a les 5 de la tarda al Tinglado del port on es donarà tota la informació sobre aquesta prova solidària.

Es pot confirmar l’assistència al correu xavi.giro@guixols.cat o bé al telèfon 972 327 000 extensió 5850.

El més llegit

I després