I després

Sant Feliu aposta per l’espectacle en el seu principal monument per rebre als Reis

Compartiu aquesta història

Enguany els Reis Mags han canviat els hàbits dels últims anys. En comptes d’acabar el recorregut al Teatre Auditori Narcís Masferrer han anat al Monestir benedictí, on han estat rebuts per l’alcalde, Joan Alfons Albó i el vicealcalde Pere Albó. Ambdós han donat les claus de les cases la ciutat, així com pa i sal, símbols de l’hospitalitat guixolenca vers els Mags.

Un magistral espectacle de llum, pirotècnia, música i color a les parets de pedra del Monestir ha donat la benvinguda als més màgics de l’any, davant la sorpresa de pares i infants.

Prèviament, el dimecres, una gran multitud de ganxones i ganxons van sortir al carrer per rebre els carters i patges reials que van arribar al Port de Sant Feliu amb un vaixell il•luminat.

Un cop a la nostra ciutat, l’agrupació “Percussió ganxona” va ser l’encarregada de conduir el seguici reial i tota la gent que s’hi sumava fins al campament reial instal•lat a la Plaça del Monestir.

Arribats al campament es va fer l’encesa de l’estel del Monestir i un espectacle de llum, foc i confeti per a inaugurar la nova il•luminació del conjunt benedictí.
Tots els nens i nens que ho van desitjar van poder donar la seva carta als carters reials en un espai anomenat Campament Reial on, durant dos dies han pogut participar en jocs, tallers i disposar d’un espai nou davant del conjunt monumental, que ha estat el centre d’operacions d’aquest esdeveniment coincidint amb la remodelació del romànic..

 

 

 

 

 

 

El més llegit

I després