I després

ASFALTAT DELS CARRERS ENDARRERITS

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, 31 de juliol s’ha començat a fer l’asfaltat dels carrers de Santa Magdalena i Miquel Boera, obres que importants retards El nou govern va mantenir una reunió d’urgència fa una setmana amb els veïns afectats per mirar de donar una data de finalització que s’està materialitzant (si fa acte de presència la pluja que obligaria a reprogramar l’obra).
En el cas del carrer de Santa Magdalaena les obres s’han realitzat aquest divendres a partir de les 13h i tot està previst to aquest dissabte 1 d’agost i en el cas de Boera (i Llibertat), es fa el divendres 31 de juliol i el dilluns 3 d’agost.
El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, junt amb l’alcalde, Carles Motas, han anat a veure l’inici de l’asfaltat, l’estat de les obres, i han conversat amb els operaris i veïns.
Saballs ha declarat a la nostra emissora que després de diverses i tenses reunions amb l’empresa, finalment, es varen aconseguir posar d’acord.
Hi ha un altre sector com és Adén, Pitarra i Iris que, tot i que no porta l’endarreriment del primer sector, la falta de personal també era evident i que confien que l’empresa continuï amb el mateix ritme dels darrers dies per tal de tancar el capítol de reforma dels carrers que han patit constants alentiments i que sembla que encaren la seva recta final, tot i que les obres del segon sector, en el millor dels casos no s’acabaran fins a mitjans de setembre, afegia el regidor.

El més llegit

I després