I després

ACTIVITATS I TALLERS AL MUSEU D’HISTÒRIA

Compartiu aquesta història

La setmana passada es varen dur a terme les proves pilot d’algunes de les noves activitats educatives dissenyades al voltant de l’exposició “Curar-se en salut” i que tenen com a àmbit temàtic les ciències de la salut, pràcticament inexistent a l’oferta educativa dels museus i centres culturals del territori. Es tracta d’activitats didàctiques que s’afegeixen al ventall d’activitats que el Museu d’Història té des de fa temps, i que es començaran a oferir a les escoles de tot Catalunya a partir del curs 2015-2016.
Diversos grups del Casals Municipal de la ciutat han passat per “La Sala d’exploració” del Museu per experimentar amb el taller anomenat “Xarop de 5”, en el qual, a través d’experiments i l’estudi dels models anatòmics, els alumnes poden complementar la visita a l’exposició “Curar-se en salut” treballant alguns del continguts més bàsics de la nostra salut: el sistema digestiu i l’alimentació, el sistema cardiovascular, els sentits, el sistema i la higiene dental i les emergències mèdiques.
A banda del taller “Xarop de 5” i la visita guiada “La teva salut, un tresor”, s’han dissenyat dues activitats més adreçades als infants d’Educació Infantils i primer cicle d’Educació Primària, que compten amb un guia molt especial, un doctor de Xaropclown, l’associació de pallassos d’hospital de Girona. La visita porta per títol “Una aventura de metges” i el taller s’anomena “Salut i bons aliments”.
Les escoles interessades poden reservar la seva visita a través del telèfon 972821575 o per correu electrònic a museuhistoria@guixols.cat

El més llegit

I després