I després

El Festival In-Somni celebra els seus 20 anys a Sala Las Vegas de Sant Feliu

Els propers 17 i 18 de novembre a la Sala de Festes Las Vegas celebren el 20è aniversari amb Reyko, Cotton Guest, GEA, Live Set Social Assassins, Joana Serrat, Deaf Devils i Dolça Van Leeuwen

Compartiu aquesta història

El cap de setmana del 17 i 18 de novembre se celebra a la Sala de Festes Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols el Festival In-Somni.

Es tracta de la 20a edició del festival que manté l’objectiu i l’essència dels seus inicis l’any 2004, afrontant una temporada més el repte de descobrir i presentar en primícia nous grups i noves experiències sonores.

En aquesta ocasió aposten pel talent femení, ja que de les set propostes musicals, cinc son liderades per dones.

El grup Reyko és un dels noms importants del cartell amb milions de visualitzacions a Youtube. La seva vocalista, Soleil, ens parla del secret del seu èxit.

El duet format per Fátima Cardelús (Soleil) i Igor Fejzula, presentaran el tercer disc titulat ‘Fantasía’.

També podrem veure en concert a grups de Sant Feliu com els Cotton Guest; L’Oleguer, Nikki, Unax i Arnau estan influits per grups com Green Day i preparen ja el seu segon treball.També la ganxona GEA, una artista plàstica, rapera, dj, i des de fa un temps també productora, ha estat present a molts festivals de techno, hard, house i músiques urbanes.

A més els Live Set Social Assassins ens mostraran la seva música electrònica. També actuaran Joana Serrat amb Carla i Toni Serrat, en format de trio elèctric. La cantautora vigatana es confirma com un dels grans valors de l’escena musical catalana i internacional. Els Deaf Devils oferiran el seu so que mescla rock, metal i punk rock, i Dolça Van Leeuwen, la Dj i productora catalano-holandesa establerta a Girona, tancarà el cartell de la celebració del 20è aniversari del Festival In-Somni.

El més llegit

I després