I després

L’Ajuntament inicia els tràmits per construir un tercer poliesportiu a Sant Feliu aquest mandat

La previsió és que a l'espai es puguin construir dues edificacions, la segona de les quals es destinaria a crear un viver d'empreses

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha iniciat els tràmits per construir un tercer pavelló poliesportiu a la ciutat durant aquest mandat. El recinte se situaria vora el Pavelló Carles Nadal, a la zona on s’ubicaven fins fa uns anys els circs que visitaven la ciutat, vora la carretera de Girona.

Actualment, aquests terrenys estan qualificats com a agrícoles i el consistori ja ha iniciat la primera fase del projecte, que consisteix en l’adquisició dels espais a través d’expropiacions.

En aquest espai s’hi contempla la construcció de dues edificacions. Una seria la del tercer pavelló i l’altra, la d’un viver d’empreses, un projecte a mitja termini. Ho explica el regidor d’Urbanisme, Josep Saballs.

Segons destaca Saballs, aquest projecte “és una prioritat pel govern” degut a l’actual saturació que viuen els dos pavellons municipals del municipi.

La intenció de l’Ajuntament és que en un principi es pugui disposar d’aquests terrenys per fer-los servir com a zona d’aparcament per a 200 vehicles. Aquest aparcament seria per donar servei al Guíxols Arena, espai on se celebren activitats multitudinàries com el Porta Ferrada, l’Idilic Festival o el Carnaval, entre altres.

Imatge: Google Maps

El més llegit

I després