I després

ARRENCA EL SINGLOT FESTIVAL

Compartiu aquesta història

La 3era edició del festival de l’humor Singlot va donar el tret de sortida ahir dijous 27 de juliol a les 7 de la tarda amb Andreu Buenafuente com a mestre de cerimònia i Pepe Viyuela com a Singlot d’honor. El premi Singlot d’honor es va atorgar l’any passat com a reconeixement a la trajectòria d’un referent en la comèdia a nivell nacional. Així doncs, el primer guardonat fou Leo Bassi. Andreu Buenafuente diu de Pepe Viyuela:

«Pepe ho té tot per guanyar un premi SINGLOT, un premi creat per a reconèixer als grans de la comèdia. Pallasso, actor, poeta i ciutadà compromès amb la seva època. Viyuela té un estil atemporal, una sensibilitat i un ofici a prova de modernitats i una generositat i humanitat que el converteixen en un dels còmics més estimats i respectats».

A 2/4 de 9 del vespre arribava el torn pel teatre del Joglars “Zenit” i més tard, a 2/4 de 12 a l’hort del rector del Monestir, al restaurant el Ginjoler, “I remember Mr. Bowie” amb David Amills i Jaume Vilaseca.

Divendres 28 de juliol
Avui hi ha previst el segon dia de festival amb “Las mujeres sabias” de Moliere a les 8 del vespre al Teatre auditori Narcís Masferrer.

A les 22 hores, també al Teatre municipal l’obra “White Rabbit Red Rabbit” per Andreu Buenafuente. No és només una obra de teatre, és una experiència, una vivència, un salt al buit que compartiran l’intèrpret i els espectadors. Una nova forma de viure i veure el teatre.

A 2/4 de 12 de la nit a l’Espai Port al Village “The Txandals” un concert per no deixar de ballar i riure amb les ocurrències dels 10 integrants del grup.

Dissabte 29 de juliol
Dissabte a les 22 hores “Paradise” de NICO & SUNSET. Tres històries que passen en un mateix espai, l’habitació d’un prostíbul. Tres relats que ens parlen de la família, la soledat i de l’amor. Cinc actors interpretant amb honestedat a nou personatges que busquen el seu paradís perdut. Una comèdia construïda des del drama, amb punts esperpèntics i amb Veroshka com a narradora i còmplice de l’espectador.

Per més informació i compra d’entrades a http://www.singlotfestival.com/

El més llegit

I després