I després

10 NOTÍCIES + IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

VISITA GUIADA NOCTURNA AL THYSSEN
El dimecres 2 d’agost a les 22h visita guiada nocturna, a càrrec de la comissària de l’exposició Pilar Giró.
Al final de la visita es brindarà amb una copa de cava a la terrassa del monestir.
Preu visita 15€ Inscripcions a l’Oficina de Turisme Places limitades
(La visita guiada noctura del 28 de juliol ja no disposa de més places)

 

LA 6ena PASSAREL·LA COSTA BRAVA UN ÈXIT
L’amenaça de forta pluja i que finalment va quedar en quatre gotes va fer endarrerir mitja hora l’inici de la 6ena Passarel·la Costa Brava que es va celebrar diumenge dins el marc del Festival Internacional de la Porta Ferrada. Més d’un miler de persones van gaudir dels models i espectacle que van posar damunt del gran escenari de l’Espai Port els comerços de Sant Feliu. A les 9 del vespre pentinats improvisats sobre l’escenari de Sara Style, després es succeïen els models de les diferents botigues participants: Bambú roba infantil i calçats Conde, Teresa Tello, Elio’s disseny i Núria Posas, Clover, Inquietud’s moda jove, Guitare i llenceria Encarnación Ortega. Per acabar els assistents van gaudir dels shows de Mistreet dance studio i Tu atrezzo que van posar el colofó final a una jornada que busca enfortir llaços entre el sector privat i el Festival.

 

COL.LOCACIÓ D’UNA BARANA DE SUPORT A LA PLATJA
Fa uns dies que l’Ajuntament de Sant Feliu va fer col.locar una barana d’acer inoxidable a la banda de Garbí de la Platja per facilitar l’entrada i sortida de l’aigua de les persones grans que fins aquesta instal.lació s’ajudaven d’una corda per superar l’esglaó que s’ha de superar després que transportés la sorra sobrant de la platja de Sa Riera de Begur fins la de Sant Feliu de Guíxols.

 

EL CONCERT DEL BARRI DE TUEDA ES TRASLLADA AL 26 D’AGOST
La pluja intermitent va fer decidir l’anulació del concert “Tornem al barri”, on havien d’actuar el cantautor Sé, l’Edgar i en Dani i Miquel Pedrol a la Plaça Empordà de Sant Feliu de Guíxols.
El perill d’afectació als aparells de so va fer decidir als cantants i a l’Associació de Veïns de Tueda a buscar una nova data, que serà la del dissabte, 26 d’agost a les 22:00 h.
La nova data també permetrà retornar al dissabte, dia de la setmana en què sempre s’havia celebrat i que enguany es va haver de moure per coincidència amb una altra cantada.

 

EDITAT I DISTRIBUÏT EL NÚMERO 13 DEL BUTLLETÍ #GUÍXOLS
L’Ajuntament ja editat i distribuït anticipadament el Butlletí d’Iinformació Municipal #Guíxols on, a més de l’agenda d’actes de Festa major, destaca en portada, i en pàgines interiors, la informació de la signatura del conveni per 20 anys la cessió de la col.lecció de pintura catalana de Carmen Thyssen i d’informació sobre l’exposició.
També informació sobre les obres finalitzades del carrer Santa Magdalena, els cent anys de la joieria i rellotgeria Aviñó, el projecte de Community Dance Guíxols-Berlin, el 50è aniversari dels agermanaments, entrevista a les emprenedores Rosa Rojas i Olga González, a més d’altres informacions i la galeria de notícies curtes.

 

SARDANES AL PASSEIG DEL MAR
El divendres 28 de juliol a 1/4 d’11 de la nit al Passeig del Mar devant el Restaurant Marabú audició de sardanes amb la cobla Rossinyolets.
Els propers actes previstos seran l’1 d’agost dins els actes de la Festa Major a les 11 de la nit amb la Principal de la Bisbal, també dins els actes de la Festa Major una altra audició de sardanes el dia 3 d’agost a les 8 del vespre amb la Cobla Ciutat de Girona i finalment el 4 d’agost a les 8 del vespre amb la Cobla Tres Vents.

 

“NEWJERSEIS” PERSONALITZATS AMB LA MARCA GUÍXOLS
l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha adquirit i personalitzat una partida de blocs de formigó, anomenats “newjerseys” on hi ha fet retolar la marca corporativa Guíxols, que ja es poden veure en alguns punts de la ciutat i que es troben concentrats a l’aparcament de l’antiga Ileco per facilitar el seu trasllat als punts de la ciutat on s’hagin de colocar puntualment.
Des de l’inici de la legislatura en tots els actes multitudinaris (cavalcades de reis i Carnaval, focs artificials, correfocs, etc.) es tanquen els accessos de forma preventiva per evitar incidències i l’entrada de vehicles on hi ha una important concentració de persones. Segons l’alcalde, es tracta d’una mesura de seguretat per garantir la integritat de les persones.

 

ACTIVITATS I CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Divendres. 28 juliol : PELUT & GON (Figueres, rock)
– Dijous. 10 d’agost : QUIZ MUSICAL (joc de preguntes musicals)
– Divendres 11 agost, 20:00 h. : Cicle Concerts al Terrat amb ANDER PRIBIZCHUK (Igualada, cantant dels Pribiz, pop d’arrels)
– Dissabte. 12 d’agost : FLUXUS (St Feliu, rock)

 

CONCERTS I SESSIONS DE FESTA MAJOR A LA GOLETA
-28 de juliol: Dj Redverendo Majara (Surf & Rock Vinils)
-29 de juliol: Drinkin’ Brothers (Heavy Metal)
-30 de juliol: Nit de Hip-Hop (Dj & Mc)
-31 de juliol: Road Dj’s Killers (Hard Rock)
-01 d’agost: Punk’o’Guíxols + Descontrol + Dj (Punk)
-02 d’agost: Dj’s Ernie Casino & Guíllem (80’s)
-3 d’agost: Dj’s Joan & Juanlu (Tecno Dance)
-4 d’agost: Los 3 Technores (Tecno & Minimal)
-05 d’agost: Dj Jord`za (La millor música per acabar la Festa Major)

 

AGENDA ESPORTIVA
DIVENDRES 28 de juliol LA NOCTURNA Caminada nocturna
Sortida : 23,00 h. Passeig del Mar (davant Ajuntament)
Recurregut a peu de dues hores i mitja aprox.
Inscripcions: dues hores abans en el lloc de sortida. Federats 3,00 € No federats 5,00 €
Cal portar : Calçat adequat per caminar, fronta/llinterna, bañador i tovallola per la remullada
Organitza : Centre Excursionista Montclar

DISSABTE 5 d’agost Campionat de Petanca Per tripletes
Hora : 18,00 h.
Lloc: Pistes Municipals Club Petanca Vilartagues
Inscripcions: 18,00 € Telf. 609 964 173
Organitza : Club Petanca Vilartagues

DISSABTE 12 d’agost Partit de pre-temporada Tercera catalana
Vilartagues C.F. – Celrà
Hora 19,00 h.
Camp de futbol de Vilartagues (podría ser al camp de futbol de Mascanada)

El més llegit

I després