S’ha encetat aquest divendres una nova edició de la ruta gastronòmica de les Ganxotapes de Tardor que tindrà una durada d’un mes, del 21 d’octubre fins el 20 de novembre, amb la participació de 29 establiments i una diversa oferta de tapes variades, innovadores i exquisides per a tots els gustos, conservant-se el format de reclam de Tapa + beguda a 2,50€. i condimentades amb matèries primeres de terra, mar i aire.

En aquesta edició també hi ha una ruta paral·lela destinada als petits de la casa amb el Ganxotapes kids i la rutakids que comptarà amb un distintiu en els locals que hi participen i que podreu trobar en el llistat de tapes i establiments que trobareu en aquest mateix article.

Com és habitual hi haurà diversos concursos en els quals hi podeu participar i que també especifiquem com són premi a la millor ganxotapa, també a la més popular o bé a la millor fotografia.

Informació dels establiments-i-tapes

La millor Ganxotapa Primavera 2016
Un jurat anònim escollirà la “Millor Ganxotapa tardor 2016”.

La Ganxotapa més popular tardor 2016
Es farà un concurs a les xarxes socials per escollir “La Ganxotapa més popular tardor 2016”. Seran vàlides les fotografies rebudes al facebook del Ganxotapes entre el divendres 21 d’octubre i el diumenge 20 de novembre de 2016 amb l’etiqueta #millorpopular.  Només serà vàlid un vot per persona.

Millor fotografia
Es poden penjar fotografies a www.facebook.com/ganxotapes entre el divendres 21 d’octubre i el diumenge 20 de novembre de 2016. D’entre totes les fotografies publicades l’organització escollirà la més creativa, tinguin o no l’etiqueta #millorpopular

Com s´hi participa ?
-Fes una fotografia de la millor tapa d’entre els establiments participants a la campanya. Cal consumir la Ganxotapa per a poder participar-hi.
-Publica-la al Facebook www.facebook.com/ganxotapes. (el codi QR adjunt al llibret hi porta directament). Indicant el nom de la tapa i l’establiment on te l’han servida.
-La tapa que aparegui a més publicacions amb l’etiqueta #millorpopular serà la guanyadora del concurs popular  i serà considerada “La ganxotapa més popular tardor 2016”.

Premis
-Premi a la fotografia més creativa
-Premi a la “Ganxotapa més popular tardor 2016”
-Premi a la “Millor Ganxotapa tardor 2016”
-Premi als “ruteros”. Els clients que hi vulguin participar hauran de demanar el segell a cada establiment. Entraran al sorteig de diferents premis (dividits en 3 franges) qui obtingui entre 10 i 19 segells (primera franja), entre 20 i 28 segells (segona franja) o la ruta sencera amb els 29 segells (tercera franja). Si un premi queda desert, s’adjudicarà al llibret de la franja anterior amb més segells.

Cada llibret només pot participar en una franja.

Caldrà portar els llibrets segellats abans del dilluns 28 de novembre de 2016 a l’Oficina de Turisme, Plaça del Monestir, s/n. Els llibrets són personals i intransferibles. Cal consumir la ganxotapa per aconseguir el segell.

Tots els premis es faran públics abans del diumenge 4 de desembre de 2016 a les xarxes socials.

L’organització es reserva el dret de desqualificar aquelles fotografies o establiments que es cregui que no compleixen les bases del concurs.

La resolució dels premis serà inapel·lable.