I després

12 NOTÍCIES + 12 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

SUSPENEN LA RECERCA DELS DESAPAREGUTS I SEGUEIXEN ALTRES LÍNIES D’INVESTIGACIÓ
Els bombers varen suspendre dijous la recerca de la parella desapareguda a Sant Feliu a l’espera de tenir més pistes i la investigació centra els esforços a trobar algun indici que permeti saber cap a on va anar la parella. Els agents revisen les imatges de les càmeres de seguretat de les cases que hi ha en el camí de ronda de S’Agaró, es va accedir al seu pis de Barcelona i s’ha demanat al jutjat l’autorització per fer la triangulació dels telèfons per tal de poder establir les coordenades de situació dels seus mòbils en el darrer moment que varen estar operatius.

500-conca_

 

TOQUEN 20.00 EUROS DE PREMI DE L’ONCE A SANT FELIU
L’Organització Nacional de Cecs (Once) ha repartit un premi de 20.000 euros al municipi de Sant Feliu de Guíxols amb el sorteig del «Sueldazo» del Cap de Setmana, que va tenir lloc el dissabte de la setmana passada, ha informat el Diari de Girona.
El venedor que va repartir la sort es Jacinto Cayuela Murcia, que té el punt de venda a la rambla Antoni Vidal, a l’altura del número 37, a Sant Feliu. Cayuela va vendre el cupó premiat amb la TPV (terminal de punt de venda), al qual permet al client escollir, a l’instant, el número que desitja.

500-once

 

LA CORAL JUNY DE L’INSTITUT SANT ELM SELECCIONADA A “OH HAPPY DAY” DE TV3
La Coral Juny de l’Institut Sant Elm, formada per alumnes de batxillerat artístic, ha estat seleccionada a les primeres proves de la quarta edició del programa “Oh Happy Day”, el que ja és un clàssic de la nit dels dissabtes a TV3.
Es tracta d’un concurs musical en què una selecció de corals de Catalunya competeixen per convertir-se en el cor que transmeti més bé tota l′emoció. Ball, esforç, humor i, sobretot, molta passió per la música, és el que pretenen els seus responsables.
En aquest vídeo podreu veure als components de l’Institut Sant Feliu: https://www.youtube.com/watch?v=rtAx4RXGQFM

juny-500

 

EXPOSICIÓ DE FINA BURGOS DEL HOYO AL PATI DE L’AJUNTAMENT
Des del passat dilluns 17 d’octubre i fins el diumenge dia 30, el pati de l’Ajuntament acull una exposició de pintura de l’artista local Fina Burgos del Hoyo, que hi ha traslladat una quinzena d’obres amb temàtiques diferents però amb predomini dels rams de flors, de colors vius i un estil atractiu i molt particular.
Els horaris d’exposició són: de dilluns a dissabte de 10 a 13h. i de 17 a 20h. i els diumenges de 10 a 14h.

500-burgos

 

RECONEIXEMENT PER 20 ANYS DE DEDICACIÓ A L’A.D.GUÍXOLS
La junta directiva de l’Ateneu Deportiu Guíxols va rebre un reconeixement el passat diumenge en el decurs de la presentació de les plantilles de futbol dels tres equips de Sant Feliu que es va celebrar al camp de futbol Josep Sunyer i Arxer.
El president de l’Escola de Futbol Sant Feliu, Jordi Cambronero i l’alcalde de la ciutat, Carles Motas, varen lliurar les plaques de reconeixement per la seva tasca durant dues dècades al front del degà del futbol que, abans de la seva marxa, varen facilitar que l’entitat completés la reunificació dels tres clubs: Romà Corominas, Emili Vilert, Jaume Guinó i Agustí Flores.

500-guixols

 

TRAILER DE “EL FLORIDO PENSIL” QUE ES REPRESENTA AQUEST DIUMENGE
Us acostem un dels tràilers d’El florido pensil (nenes), una de les obres de teatre professionals que aquest diumenge es representa al Teatre-Auditori a les 6 de la tarda i per a la qual queden molt poques entrades.
Comèdia protagonitzada per cinc nenes sotmeses a l’absurda i il·lògica brutalitat del sistema educatiu que va dominar l’Espanya de la postguerra, ideologia amb la qual es proposaven posar al dia al més profund patriarcat medieval, i portar-ho a les seves últimes conseqüències. La dona va ser el principal objectiu de l’empresa moralitzadora, destinada al matrimoni i a les labors domèstiques, amb la implicació de la mestra, el capellà, els pares, els moralistes, les cupletistes, les escriptores de novel·les roses, i fins i tot les professores de gimnàstica: https://www.youtube.com/watch?v=k5bov3OFSTU

500-efp

 

INSCRIPCIONS PER LA PASSEJADA SOLIDÀRIA DE CREU ROJA
Ja es pot fer la inscripció per la 4a Passejada Solidària que organitza Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall-d’Aro el proper 6 de novembre i que sortirà a les 9 del matí des de la seva seu de la carretera de Palamós, lloc on es pot formalitzar la inscripció anticipada amb una donació de 5 euros els grans i 3 els més petits. També es pot fer el mateix dia abans de la sortida.
L’itinerari serà Sant Feliu-Castell d’Aro- Platja d’Aro (Parc dels estanys)-Sant Feliu.
Per qualsevol informació podeu trucar al telèfon 972 82 22 00.

500-caminada

 

ALFONS HEREU RECUPERA EL SEU FILM “RITUAL” FILMAT A LA PLAÇA DE TOROS
Divendres es va projectar al Casino Guixolenc “Ritual”, una pel.lícula d’Alfons Hereu enregistrada a la España Brava, la desapareguda plaça de toros de Sant Feliu de Guíxols, on l’autor va realitzar un documental que, segons el web VadeBraus, “l’autor va abundar en el contingut estètic d’aquesta bombonera dels anys 70”. Hi va intervenir el crític taurí del Diari de Girona, Joan Colomer Camarasa.

500-ritual

 

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Divendres 21 d’octubre, 21:00 h. : KING SIZE SLIM (Uk, blues & folk)
– Dissabte 22 d’octubre, 21:00 h. : CÁLIDO HOME (Bcn, indie folk acústic, presentació del nou disc Tones and Shapes, BCore Disc, 2016)
– Diumenge 23 d’octubre, 17:00 h. : LA MARAVILLOSA CABEZA PARLANTE (Hospitalet, pop psicodèlic) & AMPERSAN (Mèxic).

500-irla

 

DESFILADA CANINA DE GALGOS112 A PLATJA D’ARO
L’associació ganxona Galgos112 organitza enguany la seva desfilada canina a la plaça dels Estanys de Platja d’Aro, el diumenge, 23 d’octubre, amb el següent programa: De 10 a 11 h. Inscripcions. A les 10,30 h. Exhibició a càrrec de les unitats canines K9 de Policies Locals de diferents indrets de Catalunya. A les 11,30 h. Inici de la desfilada de totes les races. Obsequi per a tots els participants. A les 12,45 h. Inici de la desfilada de galgos i podencs adoptats i en adopció. A les 13,15 h. Lliurament de Premis (La decisió del jurat serà inapel.lable). Per la categoria de cadells cal dur la cartilla de vacunació.

500-galgos

 

LES REPERCUSIONS PEL CANVI CLIMÀTIC A LA COSTA BRAVA
La mortalitat associada a l’augment de les temperatures, les restriccions d’aigua i les repercussions que, per extensió, es preveuen a causa del canvi climàtic a la demarcació de Girona amb incidència en l’agricultura l’ecosistema i el turisme, queden reflectides en un article publicat pel Diari de Girona.
El Baix Empordà, l’Alt Empordà i La Selva són comarques molt vulnerables afectades de ple, segons la notícia redactada a través dels estudis que s’estan portant a terme que s’amplien en l’article: http://www.diaridegirona.cat/comarques/2016/10/07/costa-brava-lase-dels-cops/808034.html

500-canvi

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte 22 d’octubre

Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00 h. Futbol empreses, El cau- Huellas

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Benjamí A – Blanes A
10,00 h. Benjamí E – Pals
12,30 h. Cadet A – Vilablareix
15,00 h. Infantil B – Monells
17,00 h. Juvenil B – Fornells
19,00 h. AD Guíxols B – Sauleda

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Mini Masculí B – Tordera
09,00 h. Premini Masculí B – Farners
10,30 h. Mini masculí A – Blanes
10,30 h. Infantil Masculí A – Blanes
16,00 h. Cadet Masculí – Lloret
18,00 h. Junior Masculí A – Montserrat
20,00 h. Sots 25 Masculí – Quart

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00 h. C. Guíxols Futbol Sala B – Vilobí

Diumenge 23 d’octubre

Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h. E.F. sant Feliu Femení – Oar Vic

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Prebenjamí B – Monells
10,00 h. Benjamí D – La Pera
12,30 h. Cadet C – Breda
16,00 h. Vilartagues CF – Cassà
18,00 h. Juvenil A – Sant Gregori

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
10,00 h. Junior Masculí B – Torroella
12,00 h. Senior Masculí – Silenc

500-efsf

El més llegit

I després