I després

BANC DE NEGOCIS, NOU PORTAL DE LA CAMBRA DE COMERÇ

Compartiu aquesta història

El President de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Joan Puig, ha presentat aquest dijous el nou Banc de Negocis, un portal digital a través del qual oferirà tota mena de serveis a les petites i mitjanes empreses del Baix Empordà, Gironès, La Selva i tot Catalunya. La Cambra ha estat més de dos anys treballant en aquest servei que s’activarà el dia 2 de novembre,. El nou servei serà gratuït fins a final d´any i a partir de gener del 2017, el cost serà d’ 1 euro.

Segons Puig, el Banc de Negocis neix amb l’objectiu primordial d’impulsar l’activitat econòmica de la comarca, agilitzar els tràmits pels empresaris i ajudar a consolidar projectes i obrir noves exportacions. El web compta amb el suport de diverses empreses col·laboradores amb la Cambra, que seran les que posaran en marxa els projectes. Es pretén que les empreses tinguin accés ràpid, útil i eficaç sobre qualsevol gestió que vulguin fer per ampliar el seu negoci.

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols supervisarà les consultes dels empresaris, per tal que les respostes i resolucions siguin ràpides. Un altre factor a tenir en compte és que l’empresari des del seu mòbil podrà fer les gestions que necessiti, la qual cosa, resta temps a les gestions.

La Cambra de Comerç de S.F.G. té associades més de 7000 empreses i estan acollint molt positivament aquesta iniciativa, ja que en aquests moments no hi ha cap altre servei amb aquestes característiques a l’ àmbit de cambres.

El Banc de Negocis és un servei que podran assolir altres cambres de Catalunya, la resta de l´Estat i internacionals, la qual cosa permet que pugui haver-hi una sinergia intercameral i també en aquest sentit, és un servei innovador en l’àmbit de cambres. L’ objectiu que es persegueix és que aquesta nova eina permeti amb més facilitat, establir contactes entre empreses arreu del territori i més global. També es facilitarà que es generin negocis entre els membres del Banc de Negocis, ja que existeix l’ intercanvi i oferta de productes o serveis entre usuaris. Per agilitzar els tràmits en exportacions, aquesta eina posa a l’ abast dels membres tota la xarxa cameral internacional.

El més llegit

I després