ADQUIRIDES LES ARMILLES PER A LA POLICIA LOCAL

L’Ajuntament de Sant Feliu està fent efectiva una de les reivindicacions que des de fa anys realitzen els integrants de la Policia local de Sant Feliu que, fins i tot, varen reclamar públicament en els plens del consistori en la seva demanda d’armilles antibales.

Després del decret d’alcaldia del 9 de setembre de 2016, de requeriment de la documentació corresponent per procedir a l’adjudicació del contracte, només s’hi va presentar l’empresa Fedur S.A. la qual va presentar la següent oferta:

Preu unitari armilla antibales………………………………………… 654,88 euros (IVA a part)
Preu unitari placa rígida……………………………………………….. 373,30 euros (IVA a part)

En el plec de condicions hi consta que es subministraran 34 armilles i 4 plaques rígides, per al pagament de les quals s’ha de disposar la despesa de 28.748,54 euros (IVA inclòs) a favor de l’empresa Fedur SA, establint-se un termini màxim d’entrega,  a les dependències de la Policial Local de Sant Feliu de Guíxols, de tot el material en 90 dies naturals a comptar a partir de la data de formalització del contracte.

El passat dijous l’alcalde, Carles Motas declarava a la nostra emissora que les armilles no es recepcionaran immediatament, atès que cal fer-les a la mida de cada agent i calculava que a mitjans del mes de desembre ja se’n podrà fer ús. Va afegir que, segons marca l’actual legislació, cada quatre anys cal canviar-ne el farcit per tal de garantir-ne l’efectivitat.

L’any 2015 Direcció General d’Administració de Seguretat de la Generalitat va enviar a les administracions locals un document de recomanació dels principis rectors de les accions d’autoprotecció en el qual aconsellava l’ús d’armilles antibales.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació