Avui, divendres, podeu participar en el vídeo contra la violència de gènere de SFG

Aquest divendres, matí i tarda el punt SIAD (Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones) de Sant Feliu de Guíxols comptarà amb dos punts d’informació a dos espais emblemàtics de la Ciutat per tal d’oferir informació sobre els seus serveis i activitats emmarcades dins del dia Internacional contra la violència de gènere.

Estaran situats a la plaça Mercat de 10 a 12 i a la plaça Salvador Espriu de 4 a 6 on a més d’atendre qualsevol demanda, es farà l’enregistrament d’un vídeo on, els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin, trencaran el silenci simbòlicament i seran protagonistes del reportatge que el divendres de la setmana entrant es projectarà amb tots els protagonistes en un acte que se celebrarà a la Casa Irla.

La primera part del vídeo, que tindrà continuació amb els que hi volgueu participar, conté imatges de regidors i persones de l’àrea i compta amb la música i la cançó “seventeen” de Nacho Alonso & Alícia Calzada (Back on Time) i la producció desinteressada de Produccions Feeling.

Premeu per veure la primera part del vídeo http://guixols.cat/sfgdiuno.swf

En el decurs del Ple Municipal Ordinari d’aquest dijous, la regidora Verònica Lahoya ha llegit un manifest.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació