I després

Aquest divendres arriba la Flama del Canigó amb diverses activitats durant la tarda

La proposta començarà amb l'arribada de la flama a les 7 de la tarda a la Plaça del Monestir

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 23 de juny, revetlla de Sant Joan, tornen a la ciutat les activitats relacionades amb l’arribada a la nostra ciutat de la Flama del Canigó.

La proposta començarà a les 7 de la tarda amb l’arribada de la flama a la Plaça del Monestir, on es faran diverses activitats com una ballada de gegants acompanyats de Percussió Ganxona, a més de fer fumar la Torre del Fum del conjunt monàstic.

Aquesta activitat es va haver de reformular degut a la pandèmia i actualment manté pràcticament el mateix format que s’ha fet servir els darrers anys. En ho explica la coordinadora de l’Assemblea de Sant Feliu, Maria Jesús Xifró Castelló.

Després de l’encesa de la foguera, es passarà a ballar una sardana de germanor entre tots els assistents al Passeig del Mar.

De cara a la propera edició, les entitats organitzadores, l’Assemblea i Òmnium, volen fer un reunió amb les entitats de Sant Feliu per treballar conjuntament per fer l’activitat més gran i també per organitzar de nou el gran sopar que es feia anys enrere al Passeig del Mar per cloure la jornada.

El més llegit

I després