I després

Es demana celebrar la revetlla amb precaució per evitar danys i incendis

Està prohibit llençar coets a menys de 500 metres de zones boscoses

Compartiu aquesta història

Amb l’arribada de la revetlla de Sant Joan es recomana a la ciutadania seguir unes mesures de seguretat per la integritat física de qui manipuli el material pirotècnic, dels qui es puguin trobar al voltant, com també evitar situacions de risc d’incendi degut a la situació de sequera que s’està vivint al país.

Marc Peña, inspector en cap de la Policia Local de Sant Feliu, recorda com és la manipulació que s’ha de fer dels petards per evitar danys personals, com també la importància de comprar productes homologats i de venda es establiments autoritzats.

Cal recordar que no es poden encendre petards o llençar coets a menys de 500 metres de zones boscoses. També es recomana recollir la roba estesa de les zones on se celebrin revetlles, com també no fer explotar pirotècnia dins d’envasos o altres recipients que durant l’explosió puguin causar metralla.

Altres consells a seguir són no llençar ni manipular petards des de balconades ni finestres i tampoc fer-ho vora espais on hi pugui haver líquids inflamables. Podeu accedir a la informació completa que facilitat la Generalitat clicant aquí.

El més llegit

I després