I després

Aquest diumenge, se celebrarà el IV Pelegrinatge a Sant Elm amb l’arrossada

Compartiu aquesta història

Per quart any consecutiu l’Ajuntament i l’Associació d’Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm organitzen el IV Pelegrinatge amb sortida a les 12 del migdia de El Salvament i recorregut a peu vorejant la platja, el passeig del President Irla i fins arribar a l’ermita.

Es pot anar fins aquest punt amb el pelegrí, en vehicle particular o amb el Tren Turístic que serà gratuït per a l’ocasió amb sortida del passeig del Mar a les 12, a les 2, a les 4 i a les 6.

A les 2 es farà una arrosada per la que cal adquirir el tiquet a l’Oficina de Turisme fins el diumenge a les 2. Cal portar coberts, plat i got i beguda. El cost és de 8 euros que inclou amanida, arròs, postres, cafè i hi haurà servei de bar. A més en cantautor Sé oferirà un concert de cançó marinera i de taverna dedicat especialment, des d’aquest espai privilegiat, als seus entorns.

També es podrà visitar l’ermita per dintre abans i després de dinar i l’àpat se servirà dins d’unes carpes que es col·loquen per protegir als assistents del sol.

El més llegit

I després