Aquest diumenge, se celebrarà el IV Pelegrinatge a Sant Elm amb l’arrossada

Per quart any consecutiu l’Ajuntament i l’Associació d’Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm organitzen el IV Pelegrinatge amb sortida a les 12 del migdia de El Salvament i recorregut a peu vorejant la platja, el passeig del President Irla i fins arribar a l’ermita.

Es pot anar fins aquest punt amb el pelegrí, en vehicle particular o amb el Tren Turístic que serà gratuït per a l’ocasió amb sortida del passeig del Mar a les 12, a les 2, a les 4 i a les 6.

A les 2 es farà una arrosada per la que cal adquirir el tiquet a l’Oficina de Turisme fins el diumenge a les 2. Cal portar coberts, plat i got i beguda. El cost és de 8 euros que inclou amanida, arròs, postres, cafè i hi haurà servei de bar. A més en cantautor Sé oferirà un concert de cançó marinera i de taverna dedicat especialment, des d’aquest espai privilegiat, als seus entorns.

També es podrà visitar l’ermita per dintre abans i després de dinar i l’àpat se servirà dins d’unes carpes que es col·loquen per protegir als assistents del sol.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació