I després

Es declara un incendi en el segon pis d’un edifici del carrer Sant Pere de SFG

Compartiu aquesta història

Aquest dijous al migdia s’ha declarat un incendi a l’apartament 208 del bloc d’habitatges del carrer Sant Pere, 16 a la confluència amb el carrer Clavé de Sant Feliu de Guíxols (damunt d l’Òptica Look) i enfront de la Pensió Segura.

Una fumera espectacular ha generat l’alarma i efectius de la Policia local han estat els primers a arribar i a donar el senyal d’avís per desplegar un dispositiu que ha mobilitzat a Mossos d’Esquadra, tres Ambulàncies del SEM i Creu Roja, 3 camions de bombers i fins i tot un helicòpter.

Hi ha hagut problemes per accedir a aquest punt ja que la pilona del carrer Sant Pere/passeig del Mar no ha funcionat i els mossos s’han vist obligats a arrencar un senyal de trànsit per tal que hi passés un camió de bombers. També es donava la casualitat que s’estaven reposant llambordes a la rambla Vidal la qual cosa va permetre a la Policia Local utilitzés un elevador dels obrers per evacuar a 4 de les 9 persones desallotjades, entre elles una dona en cadira de rodes.

Quan els bombers han pogut entrar a l’apartament anaven principalment a la recerca d’alguna persona que hagués pogut quedat atrapada però no hi havia ningú i, en una primera inspecció ocular, semblava que un curtcircuit a la zona de la rentadora hauria estat la causa de l’incendi que va obligar a evacuar les tres plantes.

Al lloc dels fets també s’hi van presentar diverses autoritats com Francisco Cárdenas, regidor de seguretat, el propi alcalde; Joan Alfons Albó i Joan Vicente. També, tot i que estava fora de servei, el regidor Jesús Fernàndez s’ha afegit al dispositiu entrant per el bloc de la CAM de la rambla Vidal.

Francisco Cárdenas confirmava, de viva veu, els fets que la nostra emissora ha emès en directe des del lloc dels fets i el Cap de Premsa de l’Ajuntament, Pere Carreras, ens facilitava part del reportatge fotogràfic que adjuntem.

[audio:http://www.rsf.fm/audio/cardenas.mp3]

El més llegit

I després