I després

Aquest diumenge nova obra del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu “Somnis de Teatre”

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 30 d’octubre, a les 18.00 hores, arriba al Teatre Auditori Narcís Masferrer una nova obra dins el Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta de ‘Somnis de Teatre” de la Companyia Els Carlins, de Manresa. D’Edna Ferber i George S. Kaufman, sota la direcció d’Ivan Padilla, traduïda per Olga Bellorbí, Ivan Padilla, Maria Sáez i Marc Torras.

Al Nova York de la dècada dels anys 30, un grup d’actrius lluiten cada dia per aconseguir el difícil somni de triomfar als escenaris de Broadway. A la modesta pensió Footlights s’hi allotgen l’actriu de vocació i fidel a la veritat del teatre, l’actriu els dies de glòria de la qual s’han acabat, l’actriu que s’abandona a la desesperació davant als obstacles, l’actriu que prefereix optar per un camí més fàcil en el món del cinema i l’actriu sense massa talent que només anhela la fama. Totes diferents, però totes compartint la valentia de lluitar per aconseguir els seus propis somnis.

El Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols l’organitza l’Agrupació teatral Benet escriba en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat.

La venda d’entrades es fa a l’Oficina de Turisme i també el mateix dia de la representació, a la taquilla del teatre, d’11 a 13 hores i una hora abans de la representació.

El més llegit

I després