I després

Aquest diumenge al teatre: T’he enxampat Caputxeta

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, 28 d’octubre a les 12:00h al Teatre Auditori de Sant Feliu, l’Agrupació Teatral Benet Escriba ofereix dos espectacles a través de “Un any de somnis”, basada en una fantasia musical d’expressió gestual de Laura Cerdán, amb els més petits de la companyia.

Tot seguit, oferiran, i acomiadaran definitivament, l’obra “T’he enxampat Caputxera”, (premi Lazarillo 1994, original de Carlos Cano) també amb composició i direcció musical de Laura Cerdán i direcció de Roser Descayre. És una obra en clau d’humor en la qual hi convergeixen personatges dels comptes més famosos (La ventafocs, Gat amb botes, Tres porquets, etc.) on fins i tot la caputxeta s’arriba a casar amb el llop.

L’Agrupació Teatral ha enfocat aquesta diada especialment per al públic infantil i juvenil sense deixar de banda a l’adult. És per això que ha posat preus molt econòmics (3 euros) per tal que tothom la pugui gaudir. La venda es farà a la mateixa taquilla del teatre el dia de la representació.

L’espectacle està emmarcat dins de la celebració dels 25 anys de la fundació de la companyia que ja està treballant en Els Pastorets d’enguany al temps que prepara per a principis de 2013 una obra de Alfonso passo i una altra de obra del gènere negre.

Sinopsi de T’he enxampat Caputxeta:

Aquesta no és una història qualsevol, és un edifici d’històries, com diu el mateix autor. La Caputxeta no és la nena tendra i innocent del conte clàssic, ni el Llop un personatge malvat i perillós. El Gat amb Botes o el supervivent dels Tres Porquets, en una mateixa història. I el Guàrdia, en Frankie, la Centillenta, el Vampir no semblen elements de contes per a nens. Ja des de la primera escena aquesta obra ens sorprèn i ens fa riure. El Príncep i la Blancaneu també hi tenen cabuda, encara que millor ho descobreixi el públic tot sol.

Sobre l’autor:

Carles Cano neix a València l’any 1957, any de la riuada. Llicenciat en Filologia Valenciana, ha treballat de fuster, tallista, Cambrer, professor de ball, locutor i guionista de ràdio i televisió i professor d’institut. Ha viatjat una mica, llegit bastant, publicat alguns llibres i contat molts contes. Amb aquesta obra guanyà el “Premi Lazarillo” 1994

El més llegit

I després