I després

Agenda esportiva

Compartiu aquesta història

A,D Guíxols

Diumenge 28 d’Octubre, a les 16:45h, al Camp Municipal Jaume Tabau, partit de fútbol equivalent a la vuitena jornada de la temporada, el qual enfrontarà al Sant Cugat Esport, F.C “A” i l’A,D Guíxols “A”.

Els de Ramon Mornàs es desplaçaràn a Sant Cugat del Vallés, amb l’intenció d’endur-se’n els tres punts i oblidar, així, les dues darreres jornades, que es varen acabar convertint en dues derrotes, totes dues per la mínima.
El partit enfrontarà als barcelonins, que ocupen el dessè lloc a la classificació, amb deu punts, i els gironins, que són catorzents amb set punts. Per els guixolencs, aconseguir la victoria a Sant Cugat, es una tasca molt important, tant per la moral de l’equip, com per l’esdevenir de la competició.

Vilartagues C.F “A”

Dissabte 27 d’Octubre, a les 16:00h, al Camp Municipal de l’Estartit, partit equivalent a la vuitena jornada de la temporada. El partit el lliuraran el Medes l’Estartit F.C “A” i el Vilartagues C.F “A”.

L’equip ganxò viatja a l’Estartit amb confiança desprès de la darrera victòria aconseguida a casa, la darrera jornada contra un dels rivals més directes.
Els de Xavi Girò, dissabte tenen la oportunitat, d’encadenar dues victòries consecutives i apropar-se així, als llocs capdavanters de la taula. Davant tindran al darrer equip de la classificació, amb zero punts.

Escola de fútbol Sant Feliu

Dissabte 27 al camp del vilartagues:

A les 16:00h: Juvenil “A” – Olot “A”

Dissabte 27 a camp contrari:

A les 10:30h: Baix Ter “C” – Aleví “B”
A les 11:20h: Base Roses “B” – Cadet

Diumenge 28 al camp del Vilartagues:

A les 10:30h: Aleví “A” – Farners “A”
A les 10:30h: Aleví “C” – Palamós “C”
A les 12:30h: Infantil “B” – Mont-ras “A”

Diumenge 28 a camp contrari:

A les 10:30h: Garrotxa “A” – Infantil “B”
A les 13:00h: Cassà “B” – Juvenil “B”

Club Fútbol Sala Sant Feliu

A les 18:00h, al pavelló Municipal “Carles Nadal i Cosp”, el Club de Fútbol Sala Sant Feliu s’enfrontarà a l’Atlètic Català.

Club Bàsquet Sant Feliu

Dissabte 27 d’Octubre, al Pavelló “La Corxera”

A les 10:30h, en categoria Mini Masculí: CB Sant Feliu – Blanes
A les 12:00h, en categoria Infantil Femení: CB Sant Feliu – Sant Narcís
A les 16:00h, en categoria Junior Masculí: CB Sant Feliu – Blanes
A les 17:30h, en categoria Senior Femení: CB Sant Feliu – Bisbal

Club de Tennis Taula Sant Feliu de Guíxols

Divendres 26 d’Octubre a les 21:00h, a l’IES Sant Feliu, partit de tennis taula que enfrontarà al CTT Institut de Sant Feliu de Guíxols i al CTT Vilabrareix “A”

El més llegit

I després