I després

Campus Jove d’Hivern i acte polític d’ERC

Compartiu aquesta història

Campus Jove d’Hivern

Es tracta d’un Casal de Joves (de 14 a 17 anys) d’aprenentatge-servei en el que el grup de joves que s’hi apunti triaran i treballaran de forma pràctica (seran projectes reals) els projectes que vulguin realitzar per la ciutat. Amb l’ajuda de dues dinamitzadores els tiraran endavant coordinant-se i ocupant-se de tot el que implica la organització d’una activitat.

El preu del Casal és de 40’00 € per el període de novembre de 2012 fins a maig de 2013 (un únic pagament) i al finalitzar s’obté el diploma de monitor/a dinamitzador/a d’activitats per la comunitat atorgat per l’escola oficial d’educadors i educadores L’Empordà.

 

Acte polític d’Esquerra Republicana de Catalunya

l proper dissabte 27 d’octubre (Casino Guixolenc, 19h), la secció local d’ERC a la ciutat durà a terme un acte públic sota el títol “L’Esquerra d’un nou país”.

Les intervencions aniran a càrrec del President d’ERC a Sant Feliu de Guíxols, Manel Mayor; el portaveu del grup municipal d’ERC a Palafrugell i candidat per Girona, Sergi Sabrià i de l´alcalde de Sarrià de Ter i cap de llista d’ERC per Girona, Roger Torrent.

El més llegit

I després