I després

Aquest dissabte el motogrup Pirates celebra el seu 12è aniversari a l’Escorxador

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 14 de gener, l’associació de motards guixolenca, Pirates, celebra el 12è aniversari del seu naixement ja que es va fundar com a grup el 2 de gener del 2000.

Pirates han distribuït una nota, en la qual comenten que, durant aquest temps, a part de milers de quilòmetres, hem assistit a nombroses trobades arreu de tot l´Estat, portant amb orgull, el nom de Sant Feliu allà on anem, (Valencia, Valladolid, Pais Basc, Galicia, i fins i tot a Faro-Portugal).

També hem tingut la sort de poder col•laborar en diferents esdeveniments de la nostra ciutat, (Carnaval, la Festa Major, la Marató de Donants de Sang, etc.). Durant aquests anys hem portat a terme 9 trobades moteres a la nostre ciutat, i aquest setembre farem la 10ª.

Tot seguit donen detalls de la programació d’actes d’aniversari del qual destaquen que el lloc serà al nostre local situat al antic “mataderu” (escorxador) davant la Creu Roja. A partir de les 22h. començarem amb un concert en viu dels BELLY BUTTONS, (rock and roll clàssic dels 50/60). Al voltant de les 23,30h streeptease (masculí i femení). Per acabar ho faran també Belly Buttons (fins les 2h de la matinada)

I acaben informant que la festa es per tothom, perquè la gent ens conegui i gaudeixi amb nosaltres de la festa que tindrà un cost de 5 € amb consumició inclosa i hi haurà servei de bar i entrepans.

El més llegit

I després