I després

Aquest dissabte 26 d’agost “En Sé torna al barri”, cançons d’autor i marineres a càrrec de Josep Andújar

El concert serà a les 22h a la plaça Empordà i està organitzat per l’Associació de Veïns de Tueda

Compartiu aquesta història

El concert de Josep Andújar “En Sé torna al barri”, se celebrarà aquest dissabte 26 d’agost a les 10 de la nit a la Plaça Empordà de Sant Feliu. La proposta va néixer fa 25 anys en aquest indret del barri de Tueda (on el cantautor va néixer a la travessia de Sant Isidre) i que ha estat font d’inspiració de les composicions més íntimes i costumistes del seu repertori.
De fet la idea va sorgir d’en Pepe (fill) de La Jijonenca que va fer la proposta al cantautor per fer una trobada amb els veïns i a canvi posaria unes taules per consumir orxates i així rescabalar la inversió.

En paraules del propi cantautor Josep Andújar, “aquest és un concert molt especial perquè son cançons que tenen a veure amb el barri que el va veure néixer, amb els personatges, amb amics que han marxat, pescadors, tapers i vivències personals”.

Les primeres varen anar al seu càrrec i la resta es va incorporar com una de les activitats patrocinades per l’Associació de Veïns de Tueda, que col·laboren activament en la logística de l’esdeveniment, que cada any omple aquest espai de l’àmbit.

En algunes ocasions en Sé havia fet debutar a petits cantaires com l’Hedgar Sanz i Dani R. Pedrol, que d’alguna manera venien a representar a aquell infant que corria per aquells carrers estrets, i que protagonitzen algunes de les seves cançons.

Aquest dissabte, si la climatologia acompanya, tornaran a aflorar les emocions i desfilaran els personatges i les vivències d’un dels barris més característics de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després