I després

A la venda les entrades per la nova edició del teatre professional  “Guíxols Escena”

Les obres tenen un repartiment de luxe amb actors com: Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert, Mia Esteve, Ester Cort, Meritxell Huertas, Brian Lehane i Carme Poll

Compartiu aquesta història

Ja escalfa motors la nova edició del cicle de teatre professional “Guíxols Escena”, que un any més portarà gran noms i produccions fins al Teatre Auditori Narcís Masferrer.

La primera de les sessions serà dissabte 14 d’octubre, a les 20.30h amb “Austràlia”. Amb els actors Ester Cort, Meritxell Huertas, Brian Lehane i Carme Poll.

Israel Solà s’estrena com a autor en solitari a “Austràlia”, una comèdia dramàtica basada en fets reals que també dirigeix. Una road movie sobre la família i sobretot, els vincles familiars. En un món en el qual el concepte família evoluciona molt ràpidament, què significa aquesta paraula? La família ve donada o es pot triar? La família és la sang o és el vincle?.

Ho explica Alexis Cubó, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dissabte 11 de novembre, a les 20.30h serà el torn de “Conspiranoia”, amb Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve. De Marc Angelet i Jordi Casanovas.

Heu tingut mai ganes d’agafar per la solapa a una amiga i dir-li que el que està pensant és totalment equivocat?

Una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secrets, mentides i amistats a punt d’esclatar.

Tal i com recorda Cubó, ja estan a la venda les entrades a través de guixols.cat/teatre i també es poden comprar presencialment a la Oficina de Turisme de La Rambla de Sant Feliu.

El més llegit

I després