I després

Últims dies d’inscripció a “La XVII Volta del Serrà” de l’Aquàtic Club Xaloc

Com a novetat, el Xaloc ha preparat una prova gratuïta d’iniciació a la natació d’aigües obertes als nascuts abans del 2013 “La Juliola”

Compartiu aquesta història

Encara hi sou a temps per fer la inscripció a La XVII Volta del Serrà que organitzen des de l’Aquàtic Club Xaloc per aquest diumenge 27 d’agost.

La prova consta d’un recorregut d’aproximadament 7 quilòmetres, des de la Badia de Sant Feliu fins a la punta d’en Bosch.

Aquesta històrica prova consisteix en una travessia per parelles, on un va nedant i l’altre l’acompanya amb el caiac, i que poden anar-se rellevant tantes vegades com creguin necessari.

Josep Maria Esteva, president de l’entitat, ens parla de la prova, que donarà inici a les 9 del matí amb sortida des de la platja gran de la nostra ciutat.

Com a novetat hi haurà una prova anomenada ”Juliola”, està dedicada als nascuts abans del 2013 que vulguin iniciar-se en la natació d’aigües obertes.

La prova és gratuïta, les distàncies son de 50, 100 o 200 metres i es farà mentre s‘espera que els participants de la Volta del Serrà acabin el recorregut, que sol ser d’unes 2 hores.

Les inscripcions es poden fer a través del web de l’Aquàtic Club Xaloc.

El més llegit

I després