I després

Aquest dimecres una monitora assessorarà als usuaris dels aparells dels parcs de salut

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu, a través de la seva àrea de Serveis Socials i Dipsalut (Diputació de Girona) reforcen l’assessorament en la utilització dels aparells que fa uns mesos s’han instal·lat en els nous Parcs de Salut distribuïts pel municipi.

Aquest dimecres, 10 d’agost, una monitora aconsellarà, de forma gratuïta, sobre quins són els exercicis adequats pera a cada cas a l’hora de fer recuperació i quin és l’ús correcte dels aparells per tal d’aconseguir resultats positius i no accentuar les lesions que es tracten..

Aquesta especialista es desplaçarà per tots els parcs amb els següents horaris: Parc de les Dunes (Sant Pol) a les 9:30 h, Parc de Miquel Murlà a les 17:30 i al Parc de Mas Balmanya a les 19:30 h. i ho farà mensualment al llarg de l’any.

Fa uns dies la regidora de l’àrea, Verònica Lahoya, feia una crida als ciutadans per tal que en facin ús regular per tal de poder millorar la seva salut i la qualitat de vida ja que aquest és el propòsit de les dues administracions que també, passat l’estiu, posaran a l’abast dels guixolencs i guixolenques els desfibril·ladors per tal d’actuar amb rapidesa davant de les parades cardíaques de qualsevol vianant.

 

El més llegit

I després