I després

El Consell Local de la Joventut consolida la Festa Major Jove de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Acabada la Festa Major tradicional i la Festa Major Jove, el Consell de la Joventut ha distribuit una nota d’agraïment en la qual també valora la participació en aquesta quarta edició i que diu textualment:

Des del Consell Local de la Joventut de Sant Feliu de Guíxols, primerament, volem agraïr a les entitats membres la seva participació i implicació per quart any consecutiu per haver pogut organitzar la Festa Major Jove; i agrair també a l’Ajuntament de la ciutat la seva col·laboració i suport.

Com cada any, el Consell de Joves, a través de les associacions, ha convertit un tros de la badia de Guíxols en la Festa Major Jove. Sis nits de concerts i bona música, sopar de colles i xaranga, cercavila amb els trabucaires i batucada, cursa de pasteres, concurs de breakdance i exhibició de grafitis, torneig de botifarra, campionat de futbol platja, taules de salut i demés.

Gràcies a totes i tots els que any rere any ho feu possible – membres de les entitats del Consell, Ajuntament, Protecció Civil i cossos de seguretat – i, sobretot gràcies als joves que gaudiu de la Festa Major Jove a les barraques de la platja i participeu a les activitats. Un any més, gràcies!!

El més llegit

I després