I després

AQUEST DILLUNS, LA OREJA DE VAN GOGH AL FPF

Compartiu aquesta història

Després de Jarabe de Palo + Quercus i de Fangoria + La Unión, aquest dilluns és el torn de La Oreja de Van Gogh en el Festival Porta Ferrada, un concert del qual la promoció apunta el següent:

“El Planeta Imaginario, publicat a finals de l’any passat, va ser un dels discos de retorn més esperats de la història recent del pop espanyol. Feia cinc anys que La Oreja de Van Gogh, una de les bandes més poderoses i admirades de l’Estat, no publicava material nou d’estudi i, amb aquest setè disc, el grup donostiarra va tornar-se a fer valer com un equip amb capacitat gairebé paranormal per escriure lluminoses melodies.

Avalats per més de vuit milions de discos venuts a tot el món i premis com un Grammy Llatí, un MTV Europa i la Gaviota de Plata del Festival de Canción de Viña del Mar, La Oreja de Van Gogh festeja dues dècades de trajectòria triomfal amb un espectacle que inclou pedres precioses com Puedes contar conmigo, La playa i París així com nombroses dosis d’emocions. Et reconquistaran”.

IMPORTANT: L’empresa subratlla que els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar, degudament impresa i emplenada la Hoja de responsabilidad que trobareu en el següent ARXIU

El més llegit

I després