I després

“UN MÓN IDEAL” L’EXPOSICIÓ THYSSEN PER NENS

Compartiu aquesta història

Com a activitat complementària a l’exposició Un món ideal, de Van Gogh a Gauguin i Vasarely es proposa una activitat pedagògica paral•lela basada en les obres de la mostra. Es convida els més petits a descobrir com gaudir de les imatges d’un món ideal: observant, com ho van fer els artistes del naturalisme; analitzant, com els pintors impressionistes o somniant, com els creadors de les avantguardes.

L’activitat comença a l’inici de l’exposició. Amb l’entrada es proporciona a cada nen el quadern de l’explorador, amb un text introductori i unes instruccions sobre el que ha d’anar observant al llarg de l’exposició en quatre idiomes, català, castellà, francès i anglès.

Al final del recorregut de la mostra els nois i noies accediran al Taller de l’artista situat a la sortida de l’exposició (tercera planta de l’edifici), on es farà la segona part de l’activitat. Allà trobaran les solucions al joc que s’ha plantejat i se’ls hi proposarà que completin el quadern de l’explorador, incorporant els seus dibuixos i creant una exposició pròpia.

Per quart any consecutiu, les visites guiades familiars i l’espai kids, són la proposta de l’Espai Carmen Thyssen per introduir els més joves a l’àmbit creatiu i artístic.

Vídeo promocional de les visites familiars:

El més llegit

I després