I després

Aquest dijous, Gran Cantada de Cançó de Taverna al Guíxols Arena

Aquest dijous 30 de juliol a les 22:00 h. se celebrarà al Guíxols Arena la cantada central de la XXVI Mostra de Cançó de Taverna, que l’any passat es va celebrar al Passeig Rius i Calvet i que, per mesures de seguretat i distanciament social, es trasllada a aquest recinte amb una capacitat per a 800 persones. En el cartell d’enguany hi participen com a locals el cantautor Sé i la Colla Jacomet i com a convidats, Son de l’Havana (del ganxó Llorenç Fernández) i Les Anxovetes.

Compartiu aquesta història

Aquest dijous 30 de juliol a les 22:00 h. se celebrarà al Guíxols Arena la cantada central de la XXVI Mostra de Cançó de Taverna, que l’any passat es va celebrar al Passeig Rius i Calvet i que, per mesures de seguretat i distanciament social, es trasllada a aquest recinte amb una capacitat per a 800 persones. En el cartell d’enguany hi participen com a locals el cantautor Sé i la Colla Jacomet i com a convidats, Son de l’Havana (del ganxó Llorenç Fernández) i Les Anxovetes.

Les entrades, que són gratuïtes, s’han de reservar a l’Oficina de Turisme o bé a través d’Internet fent clic en el següent enllaç: https://entradas.codetickets.com/entradas/gran-cantada-d-havaneres/10650/ajuntament-sant-feliu-de-guixols/online 

Si no hi podeu assistir, podeu seguir la mostra per TV Costa Brava, que la retransmetrà en directe per a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.
A causa del Covid-19 s’han suspès diverses cantades com la de la Verge del Carme la de Sant Pol, la del far del port i la de la pantalla de fotos antigues al Monestir, però no es descarta que, si no hi ha restriccion,s se’n pugui fer una dins del mes d’agost.

La Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu de Guíxols és un esdeveniment que va néixer com a complement de la Campanya del Peix Blau Ganxó i va adquirir vida pròpia a partir d’un suggeriment de l’escriptor i crític gastronòmic Jaume Fàbrega.

La seva presentació es va fer al Teatre-Auditori Municipal, on s’hi va celebrar durant dos anys. Tot seguit, es va traslladar als espais exteriors de la ciutat; passeig, Salvament, ermita, far, platja del davant i la de Sant Pol, pati de l’Escola de Música, Rambla Generalitat, Plaça dels Drets Humans, Plaça Empordà, Porta Ferrada, Espai Port, entre altres.

El més llegit

I després