I després

La Biblioteca proposa quatre tallers artístics per aquest mes d’agost 2020

La Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat, per a aquest mes d’agost de 2020 diversos tallers per a nens i nenes a partir de 10 anys.

Compartiu aquesta història

La Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat, per a aquest mes d’agost de 2020 diversos tallers per a nens i nenes a partir de 10 anys.

En primer lloc, tindrà lloc un taller de creació i producció musical per aquells qui tinguin ganes d’experimentar i aprendre amb les tècniques de creació i composició musical. El taller s’impartirà del 3 al 6 d’agost, els dilluns i dimecres d’11 a 13 h i dimarts i dijous de 16 a 18 h.

En segon lloc, presenta un taller de grafiti, un projecte d’art que busca apropar la tècnica del grafiti als nens i nenes, que seran els creadors i executors d’un mural. El taller s’impartirà de dimarts 11 a dijous 13 d’agost, dimarts i dijous de 17 a 19 h i dimecres de 9 a 11h. 

En tercer lloc, s’impartirà un taller d’ il·lustració i còmic, el dimecres 19 i divendres 21 d’agost d’11 a 13 h, on es treballarà amb idees espontànies amb l’objectiu de crear un guió amb un ritme de vinyetes.

Per últim, s’impartirà un taller de teatre i expressió corporal on es faran jocs i activitats de coneixença, expressió corporal i verbal, pèrdua de la vergonya, moviment lliure i moviment dirigit. Serà de dimarts 25 a dijous 27 d’agost Dimarts i dijous de 17 a 19 h, dimecres d’11 a 13 h.

Podeu inscriure-us als tallers enviant un correu electrònic a biblioteca@guixols.cat o bé trucant al 972 32 40 57.

El més llegit

I després