I després

Aquest dijous a la Cambra de Comerç de SFG se celebra el congrés comarcal del SI

Compartiu aquesta història

Aquest dijous, 20 de gener, Solidaritat Catalana per la Independència, celebrarà el congrés comarcal del Baix Empordà a la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols. La ganxona Teresa Massegosa forma part de la candidatura Compromís pel Baix Empordà, com a candidata a la secretaria d’Acció Municipal.
Ja el passat cap de setmana aquesta formació va celebrar diferents congressos regionals i comarcals per escollir les persones que han de dirigir aquesta organització política en els propers anys.
En total se’n varen celebrar sis: el congrés regional de Girona, el congrés comarcal del Gironès, el congrés regional de la regió Metropolitana, el congrés comarcal d’Osona, el congrés regional del Penedès, i el congrés regional de la Catalunya central.
Al congrés regional de Girona, que engloba les comarques de l’Alt Empordà, Baix Empordà, Garrotxa, Gironès, Pla de l’estany i La Selva, van ser escollits pels diferents càrrecs: Santi Niell, de Girona, com a Coordinador Regional, Andreu Garriga, de Girona, com a secretari d’Organització i Finances, Neus Colomer, de Palafrugell, com a secretària d’Imatge i Comunicació i el guixolenc, Joan Sala, com a secretari d’Acció Municipal. El nombre d’adherits que van exercir el seu dret a vot va ser de 112.

El més llegit

I després