Aquest dijous, 20 de gener, Solidaritat Catalana per la Independència, celebrarà el congrés comarcal del Baix Empordà a la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols. La ganxona Teresa Massegosa forma part de la candidatura Compromís pel Baix Empordà, com a candidata a la secretaria d’Acció Municipal.
Ja el passat cap de setmana aquesta formació va celebrar diferents congressos regionals i comarcals per escollir les persones que han de dirigir aquesta organització política en els propers anys.
En total se’n varen celebrar sis: el congrés regional de Girona, el congrés comarcal del Gironès, el congrés regional de la regió Metropolitana, el congrés comarcal d’Osona, el congrés regional del Penedès, i el congrés regional de la Catalunya central.
Al congrés regional de Girona, que engloba  les comarques de l’Alt Empordà, Baix Empordà, Garrotxa, Gironès, Pla de l’estany i La Selva, van ser escollits pels diferents càrrecs: Santi Niell, de Girona, com a Coordinador Regional, Andreu Garriga, de Girona, com a secretari d’Organització i Finances, Neus Colomer, de Palafrugell, com a secretària d’Imatge i Comunicació i el guixolenc, Joan Sala, com a secretari d’Acció Municipal. El nombre d’adherits que van exercir el seu dret a vot va ser de 112.