I després

Oberta la convocatòria per les exposicions de l’ajuntament pel 2011

Compartiu aquesta història

Els artistes locals de Sant Feliu que desitgin participar a les exposicions quinzenals en el Pati de l’Ajuntament per mostrar la seva obra o els seus treballs, han de presentar una sol·licitud amb el projecte d’exposició, les imatges de les obres en format CD o fotografies, el currículum i un dossier de treballs anteriors.
Per accedir a la convocatòria han de mostrar la seva vinculació amb la Ciutat, haver-hi nascut, estar-hi empadronat o desenvolupar-hi l’activitat. També hi poden optar les associacions que estiguin en el registre d’associacions.
A partir de les sol·licituds rebudes es farà un calendari d’exposicions quinzenals. El termini de presentació del projecte es pot fer des del 3 de gener fins al al 28 de febrer a l’OIAC, a la plaça Mercat,28 de Sant Feliu de Guíxols.
Les bases es poden consultar a través de la pàgina web: www.guixols.cat o bé al nostre web www.rsf.fm o també es poden recollir físicament a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà.
La selecció es farà a través de la valoració de la qualitat i especialment l’interès que pot generar a la Ciutat. Cal entrar una sol·licitud al Registre General d’Entrada de l’Ajuntament degudament complimentada, fotocòpia del DNI de la persona que presenta la sol·licitud.
Les exposicions tindran una durada de quinze dies, de dilluns a diumenge.
L’Ajuntament farà la difusió de les exposicions als mitjans de comunicació així com en les agendes municipals (el 100% i al web www.guixols.cat) a més de la nostra emissora.
La selecció de les propostes es farà pública el dia 17 de març i es podrà consultar a través de la pàgina web: guixols.cat o a través del telèfon 972 82 01 67.

El més llegit

I després