I després

Aquest cap de setmana arriba la 70 edició del Guíxols Flors que adaptarà les catifes florals a la situació de sequera

Les catifes florals estaran formades també per altres materials per adaptar-se a la sequera

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 13 i diumenge 14 de maig arriba a Sant Feliu una nova edició del certamen Guíxols Flors, que aquest any celebra la seva 70a edició. Un any més hi tindran lloc el concurs i l’exposició de flors, que es traslladen a l’Antic Hospital.

També hi haurà les tradicionals catifes de flors als carrers de la Rutlla i Jacint Verdaguer, que aquest any s’adaptaran a l’actual situació de sequera. Per això s’utilitzaran, a part de flors, altres materials. La presidenta de l’Associació de Festes Ganxones, Marce del Río, entitat que col.labora amb l’activitat, ens explica com afecta la sequera l’edició d’aquest any.

Aquestes catifes inclouran, a més de flors, altres materials que els han subministrat fusters, pagesos i centre escolars de la ciutat.

L’horari per veure les flors i plantes exposades a l’Antic Hospital és el dissabte de 5 de la tarda a 9 del vespre i el diumenge, d’11 del matí a 2 de la tarda. Les diverses categories que participen al concurs i que es podran veure a la mostra, inclouen la rosa individual, rams de flors, ikebana, flor boscana, ornamentació i infantil.

El més llegit

I després