I després

APUNTS DEL PLE I NOTES DE LA CUP, MES I GDC

Compartiu aquesta història

El Ple Municipal Ordinari del passat dijous a Sant Feliu va tenir alguns passatges diferents dels habituals entre els quals cal destacar la demanda de la paraula per part del portaveu de CiU i cap de l’oposició, Joan Alfons Albó, que en un discurs emocionat va justificar la seva decisió d’abandonar la política per tal d’atendre els seus compromisos professionals. No li fou fàcil acabar la lectura del seu discurs, i tampoc o fou la situació als presents atès que els comiats, i més el d’un polític de la importància i carisma d’Albó, representen un gran buit per a la institució. Abans de marxar sobtadament de la sala per no tornar, va destacar la vàlua de les persones que el substituiran: com a regidor serà Carme Quero, i com a portaveu Dolors Ligero que, en realitat, ja feia aquesta funció des del minut zero de la legislatura.
Un cop tancat el Ple, destaca la presència un cop més de la Policia Local demanant que no se’ls retiri el complement de 400 euros per agent que ells consideren que forma part del complement específic, que el govern considera que només s’ha de mantenir si es fan 42,5 hores setmanals, mentre els policies diuen que no han de fer-ne més de 37,5 i tot apunta que serà un jutge qui determinarà el desenllaç. De moment el mes de març no s’ingressarà el complement, segons la circular enviada als agents.
I durant el Ple, les discussions clàssiques entre govern i oposició, amb l’afegit que un sector del públic va intervenir amb aplaudiments i algun comentari, fet que va retreure l’alcalde iniciant-se un intercanvi verbal i la invitació a abandonar la sala amb un lleu repic de cassola ja des de l’exterior, sense més incidències.
Aquest fet, i altres referents a aquest Ple, ocupen bona part de les notes setmanals que els grups de l’oposició envien als mitjans i que podeu consultar íntegrament en els següents arxius:

NOTA DE LA CUP: NOTA CUP

NOTA DE MOVIMENT D’ESQUERRES: NOTA DEL MES

NOTA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER: NOTA GDC

El més llegit

I després