I després

300 REGATISTES PARTICIPEN A LA GUÍXOLS CUP

Compartiu aquesta història

El Club Nàutic Sant Feliu envia crònica de la celebració el cap de setmana de la primera edició de la Guíxols Cup amb prop de 300 regatistes nacionals i internacionals. En total s’han disputat 4 proves d’Optimist, 6 d’Europa, 6 de 420 i 3 de les diferents classes de làsers.
Miguel Cairo del Club Nàutic Cambrils ha estat el guanyador de la Guíxols Cup en el grup 1 d’Optimist. Arnau Gelpí (CN El Balís) i Gregorio Perá (CN Vilassar de Mar), han estat el segon i el tercer d’entre els 71 participants en aquesta modalitat. En Optimist Grup 2, no s’ha pogut celebrar cap de les proves previstes.
En la classe Europa, amb 13 parelles participants, Marta Torner i Enrique Mir (CN Port d’Aro) han fet el podi, seguits del duet d’Àlex Bru i Marc Urquizu (CN El Balís) en segona posició i Fran Bru i Nil López en tercer lloc.
En 420, podi del CN Cambrils. Marcelo Cairo s’ha alçat guanyador, seguit de Leandre Garcia i Míriam Oliva. La modalitat ha aplegat en total 34 regatistes.
En làser radial, el suís Arthur Baudet s’ha proclamat campió. El segon i el tercer lloc han estat per Matias Sabaté i Mònica Azón, ambdós del Club Nàutic El Masnou.
El vencedor de la categoria de làser standard , amb 14 navegants, ha estat Alberto Guillén del CN Cambrils. L’han seguit de Jose Luis Doreste (Club Nàutic Port d’Aro) i Mo Cañelles (Club Nàutic Cambrils).
La meteorologia ha estat la gran protagonista de la I Guíxols Cup. Durant la jornada de dissabte, es va produir un fort temporal amb onades de fins a 2 metres i vent de component sud amb 11 nusos. A la meitat de la competició, es va haver d’aturar les proves per la manca de vent que va baixar fins els 0 nusos.
Durant el diumenge el cel ha restat serè amb una mar més plana i un vent de tramuntana de 22 nusos de mitjana que ha permès celebrar la regata amb normalitat excepte en el cas dels Optimist de Grup 2, que no han pogut competir.
Vídeo: https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/1532bf99ceed0852?projector=1

El més llegit

I després